Pozdrav.
Imam SSD disk koji mi je prestao raditi pa sam kupio taj USB Express Terminal jer sam vidio da se sa njim mogu spasiti podaci.
A jedini problem koji me spriječava je što nisam dobio nikakav program sa uređajem. Pitao prodavača nemaju ga.
Pa me zanima ako netko ovdje ima taj program ili zna gdje ih ima za skinuti ili kupiti bio bih zahvalan da mi javi.
Ovaj USB terminal je navodno kompatibilan sa PC3000 i MRT. I već sam tražio te programe lani i preklani satima bezuspješno pa odustao, i free i plaćene (razumne cijene) nisam ništa pronašao.
Usput za neregistrirane čitače ako imaju koristan info o ovim SSD recovery programima zamolio bih ih isto ako mogu da mi jave to na mail:
Anon1mann@protonmail.com
Usput savjet
Oni koji imaju 5 godina stare SSD diskove predlažem da si provjere "zdravlje diska" i bekapiraju podatke što prije jer obično oko tog roka i rikavaju, npr intelovi proizvedeni 2015te kao moj, vrlo loše su napravljeni.
Ja tad nisam imao program za praćenje SSD health-a jer nisam imao ni pojma za njih, nisam dobio sve programe, niti znao da su ti stariji SSDi gori od HDDa po trajnosti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore