Kako da namjestim da moja hrvatska tipkovnica pise @ kad stisnem "ALT Gr i V" a ne da trebam stisnuti "shift i C" ovo C to je C sa cticom nemogu pisat nasa slova pa eto.Molim pomoc.Probavao sam i postavit jezik i tipkovnicu na hr ali ga nema u regional and language opcijama kako to mogu rijest?????????????????????????????????????????????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drzi lijevi Alt i stisni shift. To bi ti trebalo prebaciti u HR mod. Ako ne prebaci porbaj si instalirati HR packet za xp pa ce ti se stvoriti za izabrat.
Ne nije to dobro.
Odeš START-CONTROL PANEL-REGIONAL AND LANGUAGE OPRIONS
U REGIONAL OPRTIONS postavi sve na Croatia onda klikni LANGUAGE i DETALIS... tu isto tako sve postavi na Croatia.
I toj je to.
miky moj nisi pročitao pitanje od ATI freak-a.Dobro mu je napisao Black Night jer je autor ovog teksta napisao da je probao to u opcijama,ali da nema te opcije jer je instalirao Windowsa sa engleskim postavkama.Ja bi se još samo nadodao na Black Night-a da drugi put kad reinstaliraš Windowse,tjekom instalacije postavi te stvari na hrvatski i uključi hrvatske znakove,inače buš svaki put moral to nanovo instalirati.