Tablet ili laptop

poruka: 4
|
čitano: 2.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Tablet ili laptop ?

E ovako.

Imam laptop (4gb, gpu geforce 720m i i5 cpu), takodje posjedujem tablet samsung galaxy tab 2. Buraz ce mi nositi jedan od  ova dva uredjaja u italiju na studije, saada je na meni a odaberem sta  da uzmem. Laptop manje koristim jer mi je t ablet skroz fazon, skoro  95 posto. Laptop koristim malo za bf3, brzo se ugrij pa ne igram puno. Obadvoje mi se svidja, samo ne znam sta da  odaberem, laptop za igre ili tablet za sve ostalo ?

Sta mi vi predlazete ?

Takodje imam i destkop pc kojeg mozete vidjet na my pc

Darko
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 23:47 (DarkoKwon).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tablet ili laptop ?
DarkoKwon kaže...

E ovako.

Imam laptop (4gb, gpu geforce 720m i i5 cpu), takodje posjedujem tablet samsung galaxy tab 2. Buraz ce mi nositi jedan od  ova dva uredjaja u italiju na studije, saada je na meni a odaberem sta  da uzmem. Laptop manje koristim jer mi je t ablet skroz fazon, skoro  95 posto. Laptop koristim malo za bf3, brzo se ugrij pa ne igram puno. Obadvoje mi se svidja, samo ne znam sta da  odaberem, laptop za igre ili tablet za sve ostalo ?

Sta mi vi predlazete ?

Takodje imam i destkop pc kojeg mozete vidjet na my pc

Ja bi ti onda preporucio da ostavis sebi tablet, jer ionako si na njemu, a bratu ti je bolji laptop za faks.

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
Re: Tablet ili laptop ?
Jonja kaže...

Ja bi ti onda preporucio da ostavis sebi tablet, jer ionako si na njemu, a bratu ti je bolji laptop za faks.

Još kažeš da ti se laptop brzo grije, dakle ti nemaš puno koristi od njega, a on definitivno ima. Ostavi sebi tablet.

14 godina
neaktivan
Tablet ili laptop

budi sretan da te se uopće pita nešto s obzirom da si mlađi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 0:05 (hitmanovich).
Moj PC  
2 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice