dakle imam:
op system- windows 7 ultimate 64-bit
procesor- amd athlon 64X2 Dual core Processor 5000 - 2,66 Ghz
memory-2048 Mb ram
grafička- ati radeon hd 5670
komp je star 2 godine ali me nevjerovatno izluđuje, sve žive igrice mi štekaju a upće neznam u čemu je problem, pa jeli ovo tako loša konfigurcija????? ja se stvarno nekužim u te stvari pa vas molim za mišljenje ili prijedlog.

to je svakako dobro. Ja samo gledam kako da probamo spasiti stvar a ako nejde žao mi je. Da, malo bolje čitaj: Ja imam pretplatu na godinu dana i obnavljam licencu svake godine uredno preko Interneta me ispadne jeftinije nego da kupujem novu preko Interneta ili u trgovini. Vjeruj mi da stvarno za Kaspersky ne žalim ni lipe. Samo da još nešto. Imao sam Nod (koji je pokazivao da je računalo čisto) i bilo je sve sporo da sporije nije moglo biti i maknem ja Nod , stavim Kaspersky i ovaj ga fino očisti. Nod je za KIS 0 bodova. Northon ajde može proč al Kaspersky je stvarno A+ za mene. Ti možda imaš nešto protiv njega ali neznam zašto. On košta ali radi. Još nešto: Da si koristio Kaspersky jednom u 30 dana znao bi da se Kaspersky Free-Trial nemože dobit deinstalacijom aplikacije niti ičim drugim. Samo deinstalacijom Windowsa i njihovom ponovom instalacijom. Male su šanse da nađeš neku Free-Trial Rest aplikaciju za KIS.