Samsung SyncMaster 940NW problem

poruka: 9
|
čitano: 7.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Kada upalim računalo i Samsungov lcd monitor lampica plava svijetli i slika se pojavi na 5 sekundi i nestane(kao kada je monitor isključen) a lampica i dalje svijetli ali nema slike onda stisnem gumb za uključivanje i ponovo se uključi i netane i tako treba ponoviti 15 put i tada je slika normalna i monitor može raditi cijeli dan. Garanciju više nemam i mislim da je problem u monitoru a ne u grafički. Objasnil sam najbolje kak sam mogel molim vas pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung SyncMaster 940NW problem

S obzirom kako si opisao izgleda da je stalo pozadinsko svijetlo na monitoru{#}. Ako se malo bolje zagledaš u ekran i pritišćeš Windows tipku na tastaturi možeš primjetiti da Start izbornik se pojavljuje i nestaje pa prema tome i možeš biti siguran u moje tvrdnje. Odnesi u neki elektroservis nek pogledaju ak nije u garanciji (ne bi trebalo biti skupo). Možeš još i neku baterijsku lampu uperit u ekran pa vidjeti da li ima slike na ekranu. PS: ovo je čest problem kod SAMSUNG-a i ovo pišem iz vlastitog iskustva. LP

LOL
14 godina
neaktivan

Ah ja imam slican problem, kad upalim racunar monitor ne pokazuje sliku dok ne  restartujem racunar 15+ x.  Lampica na power on dugmetu prilikom startupa blinka ali ne kao kada je racunar iskljucen vec u nepravilnim intervalima i mnogo brze nego kada je racunar iskljucen.
P.S Kada se  pokaze slika (konacno) moze tako da stoji 12312351938173 god :) .
Preporuke, su dobro dosle. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 15:00 (Freak666).

0 0 hvala 0
16 godina

Pozz

Prije nekoliko dana mi se pojavio problem na syncmaster 940 nw monitoru i molim vas za mišljenje

Kada upalim komp i monitor power lampica na monitoru blinka ali nema slike

To blinkanje nije standardno kao kad je kompjuter ugašen a monitor ostane upaljen već je blink nekada kraći a nekada

duži

Nakon par minuta blinkanjna monitor mi se upali i sve radi ok

Pregledao sam sve kablove i probao ih ponovno uštekati u monitor ali nije pomoglo

Hvala na pomoći

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

krepo ti je inverter ili lampa na tom monitoru - to je njihova cesta boljka.

odi u ducan i kupi novi. Ovo se ne moze jeftino popravit, tj. jeftinije je kupit novi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koliko se po tvojoj procjeni mogu još ovako šlepati

Koji bi mi monitor od 19 do 22 inča preporučio

Odgovaraju mi 19 inčni monitori jer taman imam toliko prostora

na mjestu gdje mi je kompjuter

Hvala ti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung SyncMaster 940NW problem

da budem iskren nisam dugo gledao monitore, ali sutra kada ulovim vremena ti mogu preporucit nesto. Znam da je nedavno bilo dobrih dellova na akciji u linksu, ne znam sto sada imaju.

ovo ne znam koliko ce ti trajati, uglavnom probaj ga uopce ne gasiti, dakle, pusti cijeli dan i noc da ti ta lampica treperi, mom frendu je pomoglo

16 godina

popravio sam moj stari monitor

otišlo je 6 kondenzatora

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja sam svoj popravio zamjenom krepanih kondenzatora.

Time waits for no man.

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice