Problem sa zvukom

poruka: 9
|
čitano: 2.163
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

pozdrav ,

ja imam win 7 64 bit , komo je bio u  servisu (adm) jer se nije htio upaliti . Oni su rekli da je napajanje crklo i da radi . Ali jnema zvuka , probao svaki jack , probao sam spojiti na mobitel i rade . Ovi u servisu su mi prčkali po SISTEMU! stavili su cool and qouiet tech na cooleru , smanjili brzinu vrtnje na ventilatoru na grafičkoj . u biti to nije profesionalno ponašanje nego bezobrazno .komp uopće ne prepoznaje zvučnike !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem sa zvukom

Tuži ih meni je bio isto problen u IE-centru takav pa smo ih tužili i dobili odštetu samo mi smo imali problema sa internetom komp uopče nije pronalazio internet! iz t-coma su nam došli i spojili na svoj komp modem i sve je bilo ok i kada su ustanovili da je po sustavu isključen dovod internet mreže sve se popravilo tužbom dobili smo besplatni servis i složili su sve!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Razmišljam o tome .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Evo spojio sam naprijed na kučište i radi . Prije servisa sam spojio iza na matičnu i radilo je! Ovi su nekaj gadno sprčkali!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problem sa zvukom
REX500 kaže...

Evo spojio sam naprijed na kučište i radi . Prije servisa sam spojio iza na matičnu i radilo je! Ovi su nekaj gadno sprčkali!

kažem ti tuži ih!

15 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

Ne ide mi se na sud

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

pomoc ljudi zvuk mi ne radi pise no audio output devices installed ,ja nemogu rijesit taj problem preko device managera jer mi nigdje ne pise sound,video game...znate li kako to mogu napravit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvukom
Koji windows koristiš
rappy
15 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

vistu

0 0 hvala 0
1