Problem s laptopom

poruka: 7
|
čitano: 694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s laptopom

Cim ga stavim na punjac ili bateriju pali se pa se odma ugasi pa upali pa ugasi itd.... Prvo uopce nije htio kad sam stisnuo power tipku. Tek nakon 5 min se sam od sebe upalio. Ocito je kasnila funkcija paljenja.. Prije mjesec dana uopce nije htio upalit pa sam stavio punjac od ausjeda i od tada do sada je radilo... Jel problem cijeli laptop ili sam punjac? Ili mozda jos neka manja sitnica? Pomozite. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s laptopom

- Probaj opet s drugim punjačem.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem s laptopom
Nažalost vise nisam doma već na faksu u Zagrebu i neznam nikoga tko ima asusov punjac
15 godina
Problem s laptopom

- Onda ti preostaje jedino servis neki.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

0 0 hvala 0
17 godina
To pokušavam izbjeci posto mi treba laptop sto prije.... Mogu riskirat kupit punjač pa KUD puklo da puklo
15 godina
Problem s laptopom

- Ja na tvome mjestu ne bi riskirao, moguće je da je problem matična ploča i da je onda popravak neisplativ.

- Možda se i pregrijava, ako ga znaš rastavit sam, možeš probat očistit prašinu i promjenit termalnu pastu ili nosi u neki servis, pa probaj nekako pogurati da ti ga srede.

- Za video rastavljanja, pogledaj na youtube.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 10:19 (Valentin17).

0 0 hvala 0
17 godina
Ma rastavIo sam ja njega bio prije 2 mjeseca, očiscen te sve ostalo. Pregrijavanje nije već bi ga upalio pa se onda gasio a meni se pali gasi u 1 sekundi. Budem odnio u servis. Jel zna neko neki jeftini oko gl. Trga ili u novomzagrebu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice