Problem sa grafickom

poruka: 6
|
čitano: 1.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Dakle imam laptop i na njemu imam 2 graficke, ne kuzim se inace tocno zasto su dvije ali imam Intel HD Graphics 4000 i AMD Radeon HD 7600M Series. Nekad mi je u device menageru pokazivalo neki problem kod ove AMD-ove ali sam deinstalirao i restartao i komp pa je bilo sve ok. Ali sada kada zelim uc u pes 2013 mi pokazuje da nemam minimum settings i u postavkama mi pokazuje samo ovu intel HD Graphics 4000 a ne ovu drugu, i cini mi se da mi je u igrama ostalim losija grafika. Kako mogu to provjerit sve i popravit? HVALA SVIMA PUNO !!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa grafickom

Instaliraj ponovo drivere za AMD Radeon grafičku...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 21:56 (bodija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom

Instalirao sam vec ponovo onaj AMD Ati catalyst center 

14 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Neznam točno, ali probaj desni klik na shortcut od PES-a i probaj pronać Run with AMD HD.. ili tako nešto.

Ali također mislim ako imaš zadnje drivere od grafičke, tj. ATI Catalyst instaliran da bi on sam trebao prebacivati između 2 navedene grafe kada pokreneš bilo koju igru.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

pogledao sam ovaj video i shvatio sam da nemam (vise) ovo kad stisnem desni klik ovo switch graphic card, a sjecam se da sam to imao, i ovo iznad toga isto nemam a imao sam... 

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafickom

Odi u bios i disableaj integriranu graficku. Ako ne znas, disableaj ju u Windowsima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice