Problem s grafičkom i još s nečim

poruka: 3
|
čitano: 1.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znači frendu kada upali računalo normalno krene bootanje, no nekakve boje se razljevaju po ekranu, nema pravila. Ustvrdili smo da je grafička otišla jer smo tu grafičku probavali na dva različita kompjutera i na oba ona ne radi, a kada smo probali drugu grafičku s drugog kompjutera radi normalno.

E, sad na njegovom kompjuteru se windowsi ne dižu, a na mom se dižu normalno i kad je ta grafička uključena (ionako grafička nema veze sa dizanjem windowsa). Ne znamo što je još otišlo uz grafičku (grafička vjerovatno je, jer smo testirali na drugom računalu). Najbolje bi bilo da ide do servisa i da mu oni pregledaju no možda i vi znate pa možete reći svoje mišljenje.

P.S. Može preporuka za novu grafičku od 500-1000 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probajte prije servisa grafu u pecnicu na 200 stupnjeva i 9min................

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

Meni je uspjelo mozda ce i vama................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s grafičkom i još s nečim
Nebih rekao da je jos nesto otislo uz grafu, vjerojatno je samo grafa neispravna (odnosno - izbacuje artefakte).

Što se preporuke kartice 500-1000KN tice, napisi koju maticnu i koji procesor imaš pa ces dobiti neke prijedloge ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice