Printer....

poruka: 5
|
čitano: 1.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Printer....

evo ovako imam printer canon ip1800 sve do sad mi je normalno radio ( rijetko ga koristim oko 2-3 puta u misecu i sad odjednom mi je se pojavio problem pa ako neko moze pomoc... probavo sam vadit boju i vracat je ali nije nista pomoglo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Printer....

imao sam isti problem s sličnim printerom, bila je hardwerska greška, morao sam ga reklamirati. osim ako netko nema neko drugo rješenje..

15 godina
protjeran
Printer....

ovde pise da mi ne prepoznaje boju ali meni vecinom triba samo crna boja a nju prepoznaje ali mi opet ne da printat samo crnu boju... pa jeli moguce napravit da imam samo crnu boju???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Printer....

iz mog iskustva nije - ako mu nedostaje samo jedna boja neće printati, tako je podešen.

najsigurnije ti je da ga odneseš na servis, da naprave točnu dijagnozu, možda su se samo zaprljali senzori - jer sigurno je problem do hardwera, odnosno do samog uređaja.

16 godina
Printer....

Ip 1800 koristi crne PG37 i PG40 te kolore CL-38 i CL-41.E sad problem su kolori,tj. elektronika u njima.

Taj catridge ti više nevalja i nećeš ga nažalost moći koristiti,a printer je dobar.Stvar je u tome da se kolori nakon nekog vremena pokvare(doslovno,kao da imaju neki "tajmer" iliti životni vijek) ,a za printenje moraš imati i crni i kolor (ispravni,makar i prazan).

Jedino rješenje je kupiti novi kolor.

To se dešava kad se i pune ti catridgi (ja sam jednog orginalnog ,koji je bio ispražnjen ,napunio,stajao je 3 tjedna lijepo zapakiran i kad sam ga išao istestirati ista greška,mrtav).

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice