Pomoč oko kompa

poruka: 9
|
čitano: 1.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoč oko kompa

molim pomoć oko kompa izgleda da mi se uvalio nekakav virus u komp.bio sam na internetu i sve je bilo ok odjavim se i idem nešto radit u nekom programu kad nakon destak min komp mi se zablokira ja ga ugasi kad eto ti problema ne mogu ga upaliti neće da se pokrenu vindovsi već radi samo preko safe mode.molim vas ako mi ko može pomoći kod ovog problema.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoč oko kompa
juljev kaže...

molim pomoć oko kompa izgleda da mi se uvalio nekakav virus u komp.bio sam na internetu i sve je bilo ok odjavim se i idem nešto radit u nekom programu kad nakon destak min komp mi se zablokira ja ga ugasi kad eto ti problema ne mogu ga upaliti neće da se pokrenu vindovsi već radi samo preko safe mode.molim vas ako mi ko može pomoći kod ovog problema.

U Safe Modu skini MBAM, ažuriraj ga i skeniraj njime.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
Pomoč oko kompa

hvala na pomoći skinio sam taj program i instalirao sam ga ali sam slab oko kompa i neznam gdje da tražim ID adresu. I zanima kako da vratim na normalni maćin rada i da zadržim svoje stvari u kompu.

0 0 hvala 0
17 godina
juljev kaže...

hvala na pomoći skinio sam taj program i instalirao sam ga ali sam slab oko kompa i neznam gdje da tražim ID adresu. I zanima kako da vratim na normalni maćin rada i da zadržim svoje stvari u kompu.

Napravi Quick Scan sa Malwarebytes to je dosta, i kad treba onda Restartaj komp tj nakon ciscenje s tim programom.{#}

15 godina
neaktivan
Pomoč oko kompa

tražimi ID adresu gdje da gledam u kompjuteru za to hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
juljev kaže...

tražimi ID adresu gdje da gledam u kompjuteru za to hvala!

O kakvoj adresi pričaš? Odi na onaj link, klikni na Download Now, pričekaj da se downloada, otvori MBAM, napravi update i odradi quick scan.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 21:06 (deadman).
15 godina
neaktivan
Pomoč oko kompa

evo ovako da nebi ispalo da pričam španjolski sve sam to šta mi govoriš sam uradio ali kad  idem napraviti to šta ti pišeš traži registraciju a kad kliknem na registraciju traži unesite vaš ID i vašu lozinku.

0 0 hvala 0
15 godina
juljev kaže...

evo ovako da nebi ispalo da pričam španjolski sve sam to šta mi govoriš sam uradio ali kad  idem napraviti to šta ti pišeš traži registraciju a kad kliknem na registraciju traži unesite vaš ID i vašu lozinku.

Ovo je besplatna verzija i nije se potrebno registrirati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 21:35 (deadman).
15 godina
neaktivan
Pomoč oko kompa

dragi prijatelji hvala na pomoći uspio sam napraviti šta ste govorili ali poslje ćišćenja komp se više nije upalio odnosno ošli vindovsi pa se tek sad javljam kad je vraćen sa servisa.hvala puno na vašem trudu i svima koji su voljni pomć.pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice