Bok svima,zanima me da li je moja konfiguracija dobra za ovu grafičku karticu VTX3D HD 6770.
Kupio sam takvu graficku prije dva tjedna, i od tada mi ne radi dobro. Slika mi preskace, trese se, ćak dok sam na internetu,
dok gledam filmove u npr. media playeru. A kad pokrenem neku igricu, u meniu igre mi se pocne slika trest, preskakat sve dok ne pocnem igrat, onda radi normalno.
Moja kofiguracija je:
procesor: Intel Core 2 Duo E6750
matična ploča: Gigabyte GA-EP45-DS3
radna memorija: Corsair DDR2 800 Mhz, 4 GB
napajanje: XIlence EcoGreen 550W, 80 plus
hard disk: Seagate Baracuda 7200 rpm, 150 GB
monitor: Samsung Syncmaster 720, 17 incha
operativni sustav: Windows 7 ultimate X64
Kada sam stavljao nove drivere, ocistio sam komp od starih drivera (Gforce 8600 gts sam imao prije) pomoću driver cleanera,a kasnije sam još i formatirao hard disk.
Pokušavao sam s novim i starim driveri na Ati-jevim stranicama, ali i dalje bi bilo isto, slika bi se tresla i preskakala, nemam zvucnike kraj monitora, da bi se od toga moglo trest.
Reklamirao sam graficku karticu odmah nako 5 dana, dobio sam novu, istu takvu VTX3D HD6770 i opet isto. Čini mi se da je oni u servisu nisu ni testirali već su mi samo zamijenili s novom,gdje se opet
događalo isto,slika bi se tresla,preskakala....
Eto, ako mi moze netko pomoć, sta da radim i ako netko zna mozda šta se dogadja.
Nadam se da sam uspio nekako opisati problem, hvala.