Pomoc oko graficke

poruka: 2
|
čitano: 916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko graficke

Bok svima,zanima me da li je moja konfiguracija dobra za ovu grafičku karticu  VTX3D HD 6770.

Kupio sam takvu graficku prije dva tjedna, i od tada mi ne radi dobro. Slika mi preskace, trese se, ćak dok sam na internetu,

dok gledam filmove u npr. media playeru. A kad pokrenem neku igricu, u meniu igre mi se pocne slika trest, preskakat sve dok ne pocnem igrat, onda radi normalno.

Moja kofiguracija je:

procesor: Intel Core 2 Duo E6750

matična ploča: Gigabyte GA-EP45-DS3

radna memorija: Corsair DDR2 800 Mhz, 4 GB

napajanje: XIlence EcoGreen 550W, 80 plus

hard disk: Seagate Baracuda 7200 rpm, 150 GB

monitor: Samsung Syncmaster 720, 17 incha

operativni sustav: Windows 7 ultimate X64

Kada sam stavljao nove drivere, ocistio sam komp od starih drivera (Gforce 8600 gts sam imao prije) pomoću driver cleanera,a kasnije sam još i formatirao hard disk.

Pokušavao sam s novim i  starim driveri na Ati-jevim stranicama, ali i dalje bi bilo isto, slika bi se tresla i preskakala, nemam zvucnike kraj monitora, da bi se od toga moglo trest.

Reklamirao sam graficku karticu odmah nako 5 dana, dobio sam novu, istu takvu VTX3D HD6770 i opet isto. Čini mi se da je oni u servisu nisu ni testirali već su mi samo zamijenili s novom,gdje se opet

događalo isto,slika bi se tresla,preskakala....

Eto, ako mi moze netko pomoć, sta da radim i ako netko zna mozda šta se dogadja.

Nadam se da sam uspio nekako opisati problem, hvala.

Tiko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko graficke
pa jesi pokusao staru grafu stavit unutra? i vidjet dali je sve ok? ako ti radi na staroj super onda komp nije kriv.. Trebalo bi vidjet jesi li dobre drivere stavio jer mi tu jedino nesto smrdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice