Pozz kupio sam novu graficku karticu geforce gtx 560 koja neradi MEMORIJA 8 GB NA 1333 NAPAJANJE 550W PROCESOR AMD ATHLON 2 X2 250 MMX -2X 3.0GHZ:( pokrenem komp nista se ne desava crni ekran :(
maticna MS-7578-010 MSI NF750-G55 MOTHERBOARD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz kupio sam novu graficku karticu geforce gtx 560 koja neradi MEMORIJA 8 GB NA 1333 NAPAJANJE 550W PROCESOR AMD ATHLON 2 X2 250 MMX -2X 3.0GHZ:( pokrenem komp nista se ne desava crni ekran :(
maticna MS-7578-010 MSI NF750-G55 MOTHERBOARD
Spoji na integriranu grafičku monitor. Onda upali PC, uđi u bios i namjesti da ti je primarna grafa PCI-e
vec je bilo namjesteno u biosu na PCI-e
Jesi spojio sve kako treba, napajanje na grafičku?
ova stara radi :( ati radeon 4800 series :(
spojeno je napajanje i sve kako treba,kupio sam i to napajanje promjenio iz 400w na 550w spojio sve kablove di treba sve ok ali graficka nikako
spojeno je napajanje i sve kako treba,kupio sam i to napajanje promjenio iz 400w na 550w spojio sve kablove di treba sve ok ali graficka nikako
Isprobaj tu karticu u nekom drugom PC-u, ako ne radi onda je na servis nosi. Meni ne pada napamet što drugo da probaš
Na 560 trebaš 2 napajanja spojit. (2x6)
misliš ima ta 2 utora aj probat cu ;)
nemam to kamo spojiti svi su zauzeti :? samo jedan kabel za napajanje je spojen na graficku tj.jedan je slobodan ali je muški treba ženski.ali mislim da nije do toga
nemam to kamo spojiti svi su zauzeti :? samo jedan kabel za napajanje je spojen na graficku tj.jedan je slobodan ali je muški treba ženski.ali mislim da nije do toga
moraš spojit napajanje na oba priključka u grafičku. Ako nemaš dovoljno 6 pin priključaka na napajanju kupi molex to 6 pin priključak pa onda spoji
A koje napajanje uopce imas? Marka i model ?