Pc se nezeli upalit ..

poruka: 13
|
čitano: 2.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pc se nezeli upalit ..

Evo ovako nisam bas netko tko s razumije u dijelove kucista pa vas pitam pc je star oko 2 godine  sve je dobro radilo do prije mjesec dana poceo se sam od sebe gasit i palit jedno 5 puta onda je bilo dobro nekih 10 dana ponovo sam ga upalio za oko 20 dana nije bilo slike na monitoru onda sam izvadio graficku i malo prckao po njoj stavio je unutra i radilo je 3 dana ali kad bi se upalilo nakon nekog vremena bi pisalo vpu recover neki error slika bi skroz otisla nista se nebi vidilo nakon toga sam ga sutra isao upalit te je radio jedno pola sata onda se sam od sebe ugasio isao sam ge restartat i opet nije bilo slike na monitoru nikakve tako sam pokusao jedno 3 puta nakon 10 min se vise nije mogao ni upalit uopce nebi ni svijetlio ni nista kao da nije ukljucen u struju molim vas za pomoc jer je steta pc koji je i vise nego odlican

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pc se nezeli upalit ..
Skyzorr kaže...

Evo ovako nisam bas netko tko s razumije u dijelove kucista pa vas pitam pc je star oko 2 godine  sve je dobro radilo do prije mjesec dana poceo se sam od sebe gasit i palit jedno 5 puta onda je bilo dobro nekih 10 dana ponovo sam ga upalio za oko 20 dana nije bilo slike na monitoru onda sam izvadio graficku i malo prckao po njoj stavio je unutra i radilo je 3 dana ali kad bi se upalilo nakon nekog vremena bi pisalo vpu recover neki error slika bi skroz otisla nista se nebi vidilo nakon toga sam ga sutra isao upalit te je radio jedno pola sata onda se sam od sebe ugasio isao sam ge restartat i opet nije bilo slike na monitoru nikakve tako sam pokusao jedno 3 puta nakon 10 min se vise nije mogao ni upalit uopce nebi ni svijetlio ni nista kao da nije ukljucen u struju molim vas za pomoc jer je steta pc koji je i vise nego odlican

taj vpu error je zbog graficke, koja ti je graficka? jesu najnoviji driveri? koja je temperatura?

16 godina
neaktivan
Skyzorr kaže...

vise nije mogao ni upalit uopce nebi ni svijetlio ni nista kao da nije ukljucen u struju.

za ovo zadnje sam uvjeren da ti je napajanje otišlo, a za prethodno ne znam.

15 godina
neaktivan

graficka je ati radeon i da to u vezi temperature kad sam je isao izvadit bila je dosta ugrijana jeli to uobicajeno ?

15 godina
neaktivan
Skyzorr kaže...

graficka je ati radeon i da to u vezi temperature kad sam je isao izvadit bila je dosta ugrijana jeli to uobicajeno ?

Ne znam koliko je bila ugrijana, pokusaj ocistiti graficku od prasine. 

15 godina
neaktivan

jesam to sam vec pokusaoo .. ali sad se komp uopce ne moze upalit dakle problem je u napajanju vjerovatno kako da to rijesim

15 godina
neaktivan
Skyzorr kaže...

jesam to sam vec pokusaoo .. ali sad se komp uopce ne moze upalit dakle problem je u napajanju vjerovatno kako da to rijesim

ako imas od nekoga uzmi drugo napajanje pa provjeri radi li onda, ako radi napajanje je otislo.

15 godina
neaktivan

kao sto sam rekao nerazumijem se nimalo u to bio bih zahvalan kad bi mi detlajno objasnio gdje se napajanje nalazi i kako da promijenim i imam od starog kucista tako da mi to nije problem samo trebam znati kako se mijenja da nebi nesto uprskao jso vise

16 godina
neaktivan
Skyzorr kaže...

kao sto sam rekao nerazumijem se nimalo u to bio bih zahvalan kad bi mi detlajno objasnio gdje se napajanje nalazi i kako da promijenim i imam od starog kucista tako da mi to nije problem samo trebam znati kako se mijenja da nebi nesto uprskao jso vise

napajanje ti je uključeno u struju, tako ćeš ga naći. Samo pročitaj sa njega koliko watti ima, pa usporedi sa onim koji misliš staviti. Ako je ono napajanje koje želiš staviti slabije od onog koje ti je riknulo ništa od toga, moraš kupiti ili posuditi od nekog jače napajanje.

15 godina
neaktivan

na starom kucistu pise AC 230 V a na novom izvani nista ne pise a unutura pise ac input 220-240 V , 5A 50Hz odma ispod pise ax.dc output 400 w dali mogu staviti ovo napajanje od 230 na ovo novo kuciste .. ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 9:53 (Skyzorr).
17 godina

Na ovo pitanje ti je prilično teško odgovoriti jer ne znamo koje komponente imas.
U svakom slucaju mozes probati jer ne mozes nista izgubiti.
Spoji samo osnovne stvari sa tim starim napajenjem (ploču,1 disk ako ih imas vise)tako da ti vuče manje struje.

To ti je 2min posla. Ako se komp krene normalno podizati,znaš da ti je napajanje krivac!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 10:24 (Arabarran).
16 godina
neaktivan
Skyzorr kaže...

na starom kucistu pise AC 230 V a na novom izvani nista ne pise a unutura pise ac input 220-240 V , 5A 50Hz  odma ispod  pise ax.dc output 400 w dali mogu staviti ovo napajanje od 230  na ovo novo kuciste .. ?

napravi ovako kako ti je Arabarran rekao, jer nemas sto izgubiti.

15 godina
neaktivan

jesam probao sam ali ovo druge napajanej od starog kucista je skroz drukcije i ima manje zica za spojit ali da naprimejr spojim maticnu plocu i hard disk naprimjer na ovom napajanje koje je vjerovatno crklo ima zica koje se nemoze izvadit mislim da je to za kontakt da se upali komp ..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice