Pozdrav poceo sam da instaliram sistem na jednom starom PC-u u susjeda bio mu je problem to sto kad se upali ne radi mis i tastatura a sve dok se ne upali radi (mis svijetli,u biosu radi tastatura) i sve sam ispitivo i nisam naso rjesenje pa sam odlucio sistem da uradim i desio mi se taj problem sto uopste ne mogu da pokrenem instalaciju ugasi se sam od sebe probo i sa drugim HDD-om,citacem,mjenjo ram memoriju,graficku sve sam pokusavao i opet nista isti problem kad izvadim cd onda se upali kompjuter al opet ne radi mis i tastatura,probo sam sa drugim cdom i opet isti slucaj gasi se kad bude Pres any key... i poslije tog skenira hardvere i odma se ugasi i sve tako
pa ako neko ima kakvo rijesenje bio bih mu zahvalan
hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je jako star komp provjeri na matičnoj kondenzatore,jel koji napuhan na gornjoj strani ak je to ti je problem.
Najvjerojatnije ti je do napajanja, probaj spojit na komp neko drugo napajanje.
Javi rezultate ;)
Hvala vam svima sutra cu to pokusavam od vas svih savjete pa cu napisat do cega je bio problem (ako ga rijesim)
hvala
Hvala vam rijesio sam problem. problem je bio do paste i hladnjaka
Prvo promjeno napajanje zatim ocistio i vidio da hladnjak stoji heravo i paste isto kao da i nema kad sam to promjeno i stavio kako treba onda je upalio i uradio sam sistem.
Tako da je najvjerovatnije bio problem do paste i sto je hladnjak stojo heravo i glimo se pa nije uopste hladilo procesor kako treba i nije bio pokriven procesor cijeli
Hvala vam opet svima