P5Q Pro Turbo Sound Win 10

poruka: 2
|
čitano: 939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ovak ekipa,dođem maloprije s posla pokrenem PC.

Pustim nekakvu ziku s youtubea kad ono nema zvuka na pojačalu,pogledam u win 10 sound control panel pokazuje da pušta zvuk(skala se miče),driveri svi tu.
Provjerim kablove sve spojeno uredno,probao sam čak ištekati 3.5mm od pojačala i uštekati na njegovo mjesto slušalice,no opet zvuka nema.

Probam reinstalaciju drivera opet isti slučaj,obrišem komplet drivere i pustim windows 10 da sam nađe drivere kad opet isti slučaj.

Ne kužim gdje bi mogla biti greška,zvučna nije mogla krepat sama od sebe,još ujutro prije posla pustio ziku i sve uredno sviralo.

Pomagajte!

EDIT
Stavim da mi pušta zvuk preko HDMI-a na tv i zvuka ima,vratim nazad zvuka nema,a na ovom govnetu od 42LG5000 nemam mogućnosti pustiti zvuk preko 3.5mm bananice( ne znam zašto ali samo na AV3 radi tako i na tv-u piše,idiotski potez).

EDIT2

Primjetio sam kad god restartam PC win 10 sam postavi hdmi na gpu da je default za zvuk.

EDIT3

Na Via Audio control panelu mi prikaže kad ištekam/uštekam 3.5mm jack,tako da sam siguran da je zvučna ispravna,a više ne znam što učiniti da mi da zvuk.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 15:59 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Samo od sebe proradilo,win 10 jede govna.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice