Ovako kupio sam si novu matičnu Asrock 870 extreme 3, procesor Phenom II x4 955, rami kingmax ddr3 1600mhz, napajanje od 600w OCZ, grafička je 5850. Problem je sad kad sam sve spojio komp pokazuje da radi, znači ventilatori rade na procu, grafičkoj i od kučišta, ali mi nedaje sliku, na matičnoj mi na onom displayu samo pokazuje 00 i to je to, grafička sigurno radi jel sam je spajo na drugi komp, za proc, rame i matičnu neznam dali sigurno rade, ako ima ko kakvu ideju šta bi moglo biti neispravno ili zna nešto šta bi mogo napravit javite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi spojio napajanje na grafičku? Jesi je dobro spojio na matičnu? Je li ti ukopčan VGA kabel u monitor? Jesi li provjerio što je 00 u uputama matične?
Jesi siguran da si sve dobro pospajao? Kablove od napajanja? Pinove na maticnoj?
ja kupio novi pc, spojio sve .. ne pali se uopce ... po meni sve ''dobro'' spojeno ... nosi na servis .. oni spojili .. i sve uredu ...
Si probao clr cmos ? Koje su latencije memorije ? Ako imaš neku memu s stegnutim latencijama, zna se desiti da odbija bootat, bar je bio slučaj s mojim ripjawsima.
Spoji sam napajanje za cpu i atxpower, spojio grafičku sa dva 6pinski
na ovaj CPU power je to mislis onaj 4 ili 8 pinski ili taj uopce nisi spoio