Nova konfiguracija sastavljena i neradi

poruka: 10
|
čitano: 2.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako kupio sam si novu matičnu Asrock 870 extreme 3, procesor Phenom II x4 955, rami kingmax ddr3 1600mhz, napajanje od 600w OCZ, grafička je 5850. Problem je sad kad sam sve spojio komp pokazuje da radi, znači ventilatori rade na procu, grafičkoj i od kučišta, ali mi nedaje sliku, na matičnoj mi na onom displayu samo pokazuje 00 i to je to, grafička sigurno radi jel sam je spajo na drugi komp, za proc, rame i matičnu neznam dali sigurno rade, ako ima ko kakvu ideju šta bi moglo biti neispravno ili zna nešto šta bi mogo napravit javite.

0 0 hvala 0
16 godina

Jesi spojio napajanje na grafičku? Jesi je dobro spojio na matičnu? Je li ti ukopčan VGA kabel u monitor? Jesi li provjerio što je 00 u uputama matične?

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nova konfiguracija sastavljena i neradi
Spoji sam napajanje, grafička radi, ali jednostavno nedobijam sliku a za 00 mi nije jasno šta znači jel je glupo napisano: "Passes control to OS loader"
16 godina
našo sam ovdje da je lik imo isti problem ko i ja i nakraju je dobio novu matičnu: http://www.tomshardware.co.uk/forum/287423-12-asrock-extreme3-build jel mislite da bi to moglo biti to pa da je sutra reklamiram, neznam dali bi prijavljivo šta drugo ako je proc ili rami u pitanju?
15 godina
neaktivan

Jesi siguran da si sve dobro pospajao? Kablove od napajanja? Pinove na maticnoj?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
16 godina
Spoji sam napajanje za cpu i atxpower, spojio grafičku sa dva 6pinska, pokrene se sve, vrte se ventilatori, napajanje svijetli onaj display i samo pokazuje 00 i nemam slike, BTW kad sam spojio speaker nije mi ništa pišto ni jedan beep?
15 godina
neaktivan

ja kupio novi pc, spojio sve .. ne pali se uopce ... po meni sve ''dobro'' spojeno ... nosi na servis .. oni spojili .. i sve uredu ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Si probao clr cmos ? Koje su latencije memorije ? Ako imaš neku memu s stegnutim latencijama, zna se desiti da odbija bootat, bar je bio slučaj s mojim ripjawsima.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Spoji sam napajanje za cpu i atxpower, spojio grafičku sa dva 6pinski

na ovaj CPU power je to mislis onaj 4 ili 8 pinski ili taj uopce nisi spoio

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hvala svima na pomoći, tek kad sam krenio rastavljat komp, jel sam mislio da je matična u pitanju, sam skužio da procesor nije bio skroz ulego, nego je jedan dio malo virio i nije imo dobar kontakt sa matičnom i zato nisam mogo pokrenit komp, sad sam to napravio i sve radi :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice