"Nestali CD/DVD-rom" u My Computeru

poruka: 7
|
čitano: 5.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

prijatelj mi je rekao kako su mu u my computeru nestali cd i dvd pogon, ostao je samo floppy, pa bi vas molio ako itko zna o čemu se tu radi?

AMD Athlon x2 4000+ (@2.5GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iskopcalo mu se napajanje za cd rom,ispo mu kabel tj izgubio kontakt ili manje vjerojatno problem s windowsom

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako otvoriš kućište i nije do kablova i sl. onda samo napravi system restore na nekoliko dana unazad kada ti je sve bilo ok.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nije nista od gore navedenog biti ce da je virus.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Heh, takav sam i ja imao problem prije 5 godina još dok sam bio na windowsima me.rješio sam tako pto sam prešao na win 2000.

Preporuka:Neka stavi zadnji Service Pack za windows koji koristi.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo bi trebalo da reši problem pod uslovom da je hardverski sve u redu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 18:07 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se to isto desavalo sa starijim kompom koji je imo xp..........mal mal je nestajao cd uredjaj iz my komp-a.....mislim da ti je otisao uredjaj cd/dvd jer ja sam sve pokusavao....od formatiranja...antivirusa........uredivanja registra.mah sve moguce, al nista nije pomoglo al otkad sam kupio novi komp sve radi sa potpuno istim windowsom....tak da skratim moje iskustvo govori da je cd/dvd nevalja

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice