Ovako, imam novi komp, no još iz servisa mi je došao sa hladnjakom od procesora naopako (slova AMD su naopako), pa me zanima, to nemam nikakvog utjecaja na hlađenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne, svejedno ti je kak je okrenut
ma, kako gledam bug video, uočio sam u komentarima ovo:
Joj, dico, taj prastari video za onog ko zna šta gleda nije reklama za Intela da može radit bez coolera nego samo da ima termalnu zaštitu tako da kad se pregrije uspori rad "do krajnjih granica" da ne izgori - pogledajte samo kako igra uspori kad skine cooler - a AMD u to vrijeme nije imo zaštitu pa ako ploča nije imala overheat protection ako padne cooler ili ako ne sjedi kako treba (nemate pojma koliko stručnjaka je cooler okretalo naopako) lijepo izgori procesor. Kažu da na novijim generacijama procesora i AMD ima istu zaštitu, ali ne pada mi na pamet probati, nemam procesora za bacanje, a vjerovatno ima jer bi inače bio snimljen još koji noviji ovakav video.
nema apsolutno nikakve veze...
hm...ne znam, možda griješim, osobno nikad nisam imao AMD procesor, pa tako ni hladnjak...
bolje da ti kaže neko ko ima AMD
iako mislim da ne možeš gledat po naljepnici, možd je samo ona tvornički naopako zaljepljena, prije to nego da su u servisu stavili naopako cooler
dobro, a ako mi je temperatura procesora 50, to je ok, (samo mi je firefox otvoren)
CPU 1; 28 2 jezgra; 28
sama oznaka CPU 50
Pa jel nije AMD napisano na ventilatoru.
dobro, a ako mi je temperatura procesora 50, to je ok, (samo mi je firefox otvoren)
CPU 1; 28 2 jezgra; 28
sama oznaka CPU 50
50C u idle! Pa meni je na starom athlonu tolika temp bila u loadu tj. bila je manja od 50C.

da, naljepnica je takva, meni je slično ovom montirano
http://www.ocztechnologyforum.com/staff/flasker/M3A32-MVP%20Deluxe/air.jpg
da, naljepnica je takva, meni je slično ovom montirano
http://www.ocztechnologyforum.com/staff/flasker/M3A32-MVP%20Deluxe/air.jpg

correct me if am wrong ali ste se naljepnica ne okreće s ventilatorom ....
correct me if am wrong ali ste se naljepnica ne okreće s ventilatorom ....

Da, naljepnica ti je naopako, brzo komp baci kroz prozor...ili bar sebe..Nadam se da je ovo bilo namjerno, jer ako nije, stvarno sam začuđen tvojom gluposcu...
Da, naljepnica ti je naopako, brzo komp baci kroz prozor...ili bar sebe..Nadam se da je ovo bilo namjerno, jer ako nije, stvarno sam začuđen tvojom gluposcu...

hahaha, ovo je stvarno za HOS xD
uopce nisam razmišljao o tome da se i naljepnica vrti...cima nas lik...treba ga punishat ;)
Ima li tu na forumu neka crna rupa za takve provokatore?

Kad je komp ugašem pomakni krilca ventilatora tako da ti natpis AMD stoji normalno i onda zabij šrafciger tako da se vent ne okreće i tako si riješio problem. A ou vezi temperature stavi komp van, ovih dana je hladno i temperatura će pasti.
Kad je komp ugašem pomakni krilca ventilatora tako da ti natpis AMD stoji normalno i onda zabij šrafciger tako da se vent ne okreće i tako si riješio problem. A ou vezi temperature stavi komp van, ovih dana je hladno i temperatura će pasti.