Monitor i ldc tv hd istovremeno na extend desktop

poruka: 3
|
čitano: 2.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako

ovo je moja matična ploča sa integriranom grafičkom

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A780GXH/128M&s=n

grafička je : AMD Radeon HD 3200 graphics, DX10 class iGPU, Pixel Shader 4.0, Max. shared memory 512MB

ima 3 izlaza vga, dvi , i hdmi

prije sam imao spojen stariji  vga monitor i  lcd tv preko hdmi, tv je radil savršeno, puno bolje nego monitor, i to sve na velikoj rezoluciji

i to sve sa extend desktopom, (win7)

sad sam kupio lcd monitor i spojio ga naravno na dvi -slika je savršena, međutim sad ne mogu spojiti tv preko hdmi jer ne mogu raditi dva digitalna izlaza istovremeno,

ako spojim tv na vga slika je koma i ne radi dobro extend desktop, - ne nudi sličnu rezu ko monitor pa npr rasteže sliku (koja je jaaako loša)

ja bi želio da istovremeno imam dva digitalna signala i da oba rade na HD, i monitor i telka, naravno sa extend desktopom

sad pitanje glasi dal bi ovo pomoglo ?

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-kartica-asrock-dvi-pci-express-oglas-2181287

(vjerojatno ne, ako je to samo spoj dvi na postojeću grafičku)

odnosno, dali bi mogao kupiti neku grafičku koja bi riješila problem? ako da koju? i kak se takva grafička uopće zove (2-dvi-istovremeno-grafička?) , jer isto tak moja grafa ima dvi i hdmi pa ne rade istovremeno

molim pomoć

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Monitor i ldc tv hd istovremeno na extend desk

sorry, lcd tv :)

15 godina
neaktivan

Jednostavno rjesenje..lcd monitor spoji na vga, a lcd tv na hdmi..izmedju vga i dvi ti i nema neke razlike, ja imam fullhd monitor na vga, slika je savrsena..

A sto se tice graficke..ne, nemaju poseban naziv, te svaka novija graficka ima 2 ili vise digitalnih izlaza..dvi, hdmi..koji naravno kmogu raditi istovremeno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice