Monitor kod laptopa-ciscenje?

poruka: 2
|
čitano: 1.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Monitor kod laptopa-ciscenje?

Primijetio sam da svaki put kad prebrisem monitor on je sve mutni i mutni.

Cistim ga samo vlaznom maramicom ( bez alkohola)

Da li je dozvoljeno uopste necim vlaznim cistit monitor,svaki put kad ga obrisem on je sve prljavi,kao kad se ona folija umasti na touch screen telefonima.

Jel moguce da oni svu tu vlagu sa maramica pokupe u sebe? :)

Jesam malo glupo sve opisao al stvarno nezz kako da objasnim,kao da neko ceka da ja obrisem ekran da bi ga on ponovo zaprljao,vise ne smijem ni da ga brisem,na kraju necu ni slova vidjet :D

Sa cim je najsigurnije da ga prebrisem?Cime vi to radite? 

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 18:35 (Sadmir01).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Monitor kod laptopa-ciscenje?
Sadmir01 kaže...

Primijetio sam da svaki put kad prebrisem monitor on je sve mutni i mutni.

Cistim ga samo vlaznom maramicom ( bez alkohola)

Da li je dozvoljeno uopste necim vlaznim cistit monitor,svaki put kad ga obrisem on je sve prljavi,kao kad se ona folija umasti na touch screen telefonima.

Jel moguce da oni svu tu vlagu sa maramica pokupe u sebe? :)

Jesam malo glupo sve opisao al stvarno nezz kako da objasnim,kao da neko ceka da ja obrisem ekran da bi ga on ponovo zaprljao,vise ne smijem ni da ga brisem,na kraju necu ni slova vidjet :D

Sa cim je najsigurnije da ga prebrisem?Cime vi to radite? 

Imaš za kupiti u Konzum-u, dm-u ili u trgovini sa kompjuterima sprej za čišćenje. On ti izgleda slično ovako: http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/dodatna-oprema/16718/sprej-za-ciscenje-s-box-cs-03/

Prvo pošpricaš na mikrofiber krpicu ili na maramicu, što god i onda po ekranu brišeš. Nikako nemoj direkt špricati na ekran, nego prvo na maramicu ili mikrofiber krpu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice