Mis na USB kabal

poruka: 4
|
čitano: 2.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mis na USB kabal

e danas udjem u kucu i vidim potrgan usb mis.. imam na plocici "C" "D" "V" "G" mjesta za kablove a kablove slijedece boje imam "zeleno" "bjelo" "plavo" "narandzasto"
zeleni kabal ide na "D" dali mi neko moze reci na koja slova idu ova ostala 3 kabla.

Sad sam jedva usao u forum bez misa, molim odgovorite da mogu zalemiti mis..Pozdrav

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mis na USB kabal
damircazin kaže...

e danas udjem u kucu i vidim potrgan usb mis.. imam na plocici "C" "D" "V" "G" mjesta za kablove a kablove slijedece boje imam "zeleno" "bjelo" "plavo" "narandzasto"
zeleni kabal ide na "D" dali mi neko moze reci na koja slova idu ova ostala 3 kabla.

Sad sam jedva usao u forum bez misa, molim odgovorite da mogu zalemiti mis..Pozdrav

Kako se to dogodilo kada je potrgan kabel? Samo četiri žice? A ne pet? Ako je potrgan, dali je od spojeva isčupan ili je potrgan? Ak je potrgan i vidi se po boji i lako se lemiš. Ja sam svoj pogledao nije baš za lemit al ima samo mogu iskopčat i ukačit na miš... Probaj nekako, ak neradi, kupiš miš, nisu skupe, mislim oko 30kn a ima jeftiniji do skuplje. Zavisi kakve trebaš.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 19:55 (Nello).
17 godina
RE: Mis na USB kabal
Nello kaže...
damircazin kaže...

Kako se to dogodilo kada je potrgan kabel? Samo četiri žice? A ne pet? Ako je potrgan, dali je od spojeva isčupan ili je potrgan? Ak je potrgan i vidi se po boji i lako se lemiš. Ja sam svoj pogledao nije pbaš za lemit al imasamo mogu iskopčat i ukačit na miš... Probaj nekako, ak neradi, kupiš miš, nisu skupe, mislim oko 30kna ima jeftiniji do skuplje. Zavisi kakve trebaš

usb kabel ima 4 žice.

Eh, nemogu ti pomoći gdje koja ide. Možda kad bi rekao model miša, pa bi se možda gdje uspjele naći slike otvorenog miša, pa bi onda mogli znati kamo koja ide

15 godina
neaktivan
Mis na USB kabal

ev kupio sam drugi mis, srecom da mi roccat kone nije potrgan,a sestra potrgala ovaj jedan kineski. to mi je bilo pametno sto sam spremio svoje stvari za gaming

Be Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice