Memorija

poruka: 11
|
čitano: 1.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Memorija

evo ovako ljudi zanima me. Imam 2 pločice po 1 gb ddr2 800mhz kingmax i 2 pločice po 1 gb od nekog transcard isto ddr2 800mhz ali su upola manje mislim tanje i kada gledam u everestu nisu im iste latencije jel ima to kakve veze . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Memorija

mislim komp je brz ništa mi ne trza do jucer kada sam isa igrat f1 2010 kada ga igram na 1680x 1050 i ful detalji imama nekih 30 fps i kada spustim na 640x480 i sve low  imam isto 30 fps možda 3 -4 fps više do cega je to . A npr metro ništa ne laga mafija ništa 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 12:21 (augi80).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Memorija

Šta je uopće tvoj problem?

15 godina
neaktivan
Memorija

Imam problem ljudi novi mi je komp i kad mi je xp stavljen radi normalno 3 dana posle poludi cekam da se win xp digne po 7minuta najvise mi uzme vremena tek kada se dize sistem ona na pocetku zastavica po 15 krugova obidje i tek se onda pocne startat xp jel moguce do rama imam jednu plocicu od 2 gige take ms i 2 gige kingston obje su po 800mhz jel moguce do njih il je do neceg drugog a win vista i win7 rade perfektno 

Brka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja bih prije rekao da ti je hard disk koma. Kada si zadnji put defragmentirao?
16 godina
neaktivan
brka_tz kaže...

Imam problem ljudi novi mi je komp i kad mi je xp stavljen radi normalno 3 dana posle poludi cekam da se win xp digne po 7minuta najvise mi uzme vremena tek kada se dize sistem ona na pocetku zastavica po 15 krugova obidje i tek se onda pocne startat xp jel moguce do rama imam jednu plocicu od 2 gige take ms i 2 gige kingston obje su po 800mhz jel moguce do njih il je do neceg drugog a win vista i win7 rade perfektno

teško je uopće shvatiti u čemu je tvoj problem, pokušaj koristiti točku i zarez kada pišeš. sporo bootanje os-a nema veze s ramom nego s lošom instalacijom os-a, s "masom" programa" koji se dužu skupa s os-om, ili neispravnim hard diskom. to trzanje u igre koje te muči je do same igre, opet nema veze s ramima. koliko operacijskih sustava uopće imaš, jer spominješ vistu i sedmicu? zašto uopće korsitiš xp pokraj viste i sedmice?

15 godina
neaktivan

ma prekuce sam uradio nema sta nisam 

Brka
16 godina
neaktivan
brka_tz kaže...

ma prekuce sam uradio nema sta nisam

a što si točno uradio? ja sam ti rekao u čemu bi mogao biti problem.

15 godina
neaktivan

ma defragment sam radio 

a novo je sve od djelova a izvini da te nesto pitam dal se ima sta stimat u xp.da radi stabilno neki mi govore moze do drivera da bude od graf.pa nece da radi kako treba a primjetio sam kad stavi kingston u prvi slot i take ms u drugi slot nece da radi racunar upali se al monitor nece kad vratim onda radi normala

Brka
15 godina
neaktivan

dali koristis facebook il msn il nesto od da se moze kontaktirat 

Brka
16 godina
neaktivan
brka_tz kaže...

ma defragment sam radio

a novo je sve od djelova a izvini da te nesto pitam dal se ima sta stimat u xp.da radi stabilno neki mi govore moze do drivera da bude od graf.pa nece da radi kako treba a primjetio sam kad stavi kingston u prvi slot i take ms u drugi slot nece da radi racunar upali se al monitor nece kad vratim onda radi normala

očigledno ti ram memorija nije kompatibilna u određenim chanelima, ako ne radi "ovako probaj onako".

brka_tz kaže...

dali koristis facebook il msn il nesto od da se moze kontaktirat

ne, ne koristim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice