evo ovako ljudi zanima me. Imam 2 pločice po 1 gb ddr2 800mhz kingmax i 2 pločice po 1 gb od nekog transcard isto ddr2 800mhz ali su upola manje mislim tanje i kada gledam u everestu nisu im iste latencije jel ima to kakve veze .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim komp je brz ništa mi ne trza do jucer kada sam isa igrat f1 2010 kada ga igram na 1680x 1050 i ful detalji imama nekih 30 fps i kada spustim na 640x480 i sve low imam isto 30 fps možda 3 -4 fps više do cega je to . A npr metro ništa ne laga mafija ništa
Šta je uopće tvoj problem?
Imam problem ljudi novi mi je komp i kad mi je xp stavljen radi normalno 3 dana posle poludi cekam da se win xp digne po 7minuta najvise mi uzme vremena tek kada se dize sistem ona na pocetku zastavica po 15 krugova obidje i tek se onda pocne startat xp jel moguce do rama imam jednu plocicu od 2 gige take ms i 2 gige kingston obje su po 800mhz jel moguce do njih il je do neceg drugog a win vista i win7 rade perfektno
Imam problem ljudi novi mi je komp i kad mi je xp stavljen radi normalno 3 dana posle poludi cekam da se win xp digne po 7minuta najvise mi uzme vremena tek kada se dize sistem ona na pocetku zastavica po 15 krugova obidje i tek se onda pocne startat xp jel moguce do rama imam jednu plocicu od 2 gige take ms i 2 gige kingston obje su po 800mhz jel moguce do njih il je do neceg drugog a win vista i win7 rade perfektno
teško je uopće shvatiti u čemu je tvoj problem, pokušaj koristiti točku i zarez kada pišeš. sporo bootanje os-a nema veze s ramom nego s lošom instalacijom os-a, s "masom" programa" koji se dužu skupa s os-om, ili neispravnim hard diskom. to trzanje u igre koje te muči je do same igre, opet nema veze s ramima. koliko operacijskih sustava uopće imaš, jer spominješ vistu i sedmicu? zašto uopće korsitiš xp pokraj viste i sedmice?
ma prekuce sam uradio nema sta nisam
ma prekuce sam uradio nema sta nisam
a što si točno uradio? ja sam ti rekao u čemu bi mogao biti problem.
ma defragment sam radio
a novo je sve od djelova a izvini da te nesto pitam dal se ima sta stimat u xp.da radi stabilno neki mi govore moze do drivera da bude od graf.pa nece da radi kako treba a primjetio sam kad stavi kingston u prvi slot i take ms u drugi slot nece da radi racunar upali se al monitor nece kad vratim onda radi normala
dali koristis facebook il msn il nesto od da se moze kontaktirat
ma defragment sam radio
a novo je sve od djelova a izvini da te nesto pitam dal se ima sta stimat u xp.da radi stabilno neki mi govore moze do drivera da bude od graf.pa nece da radi kako treba a primjetio sam kad stavi kingston u prvi slot i take ms u drugi slot nece da radi racunar upali se al monitor nece kad vratim onda radi normala
očigledno ti ram memorija nije kompatibilna u određenim chanelima, ako ne radi "ovako probaj onako".
dali koristis facebook il msn il nesto od da se moze kontaktirat
ne, ne koristim.