Los zvuk na SB Audigy 7.1

poruka: 15
|
čitano: 2.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem Zvucne Kartice/ Loš Zvuk

Poštovani trebam vaše mišljene!!

Nedavno sam kupio Sound Blaster Audigy 7.1Bogataš...........kad sam je prikljucio radila je kako treba, ali subwoofer izlaz ne radi/radi ali uz losu kvalitetu zvika...posto je zvucna ok i radi na drugom racunalu....  zanima me dali je problem u operativnom sustavu ili maticni!!!????

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 21:45 (Fatal Error_System Error).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Peoblem Zvicne Kartice/ Loš Zvuk

Dal si probao zvučnike priključiti negdje drugdje?

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Peoblem Zvicne Kartice/ Loš Zvuk

sve isprobao .......   sve radi ko novo!!!!!

17 godina
neaktivan
RE: Problem Zvucne Kartice/ Loš Zvuk
Fatal Error_System Error kaže...

Poštovani trebam vaše mišljene!!

Nedavno sam kupio Sound Blaster Audigy 7.1Bogataš...........kad sam je prikljucio radila je kako treba, ali subwoofer izlaz ne radi/radi ali uz losu kvalitetu zvika...posto je zvucna ok i radi na drugom racunalu....  zanima me dali je problem u operativnom sustavu ili maticni!!!????

ček prvo je SVE radilo kako treba ili woofer zahebava odmah ispočetka

btw. čemu će ti uopće 7.1 sustav, bacanje novca po meni

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 23:00 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

zvuk sa tv kartice WinFast tih neda se pojačati, isprobane poznate opcije sa uputstva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo da si razume moju pricu pa cu krenuti ispocetka!

kupio sam zvucnu i priključio je na maticnu   !!! svi izlazi rade!!! izlaz za woofer isto radi ali odnekud pobira smetnje(radi kao da mu se neda živjeti ).....Smijeh..... tu istu zvučnu stavio sam u računalo moga frenda i ta ista zvučna radi ko luda!!! pa sad mi vi recite dali/gdje je problem  u windowsu ili u matični

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj stavit u drugi slot?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo za slotove vec sam davno isprobao!!! al ja mislim da windows zeza

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Los zvuk na SB Audigy 7.1

A da kazes koju zvucnu imas ili maticnu??? i nekontam da li si resio problem ili ne...!!!???

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
15 godina
neaktivan

Zvucna Kartica- Creative Sound Blaster 7.1 Audigy
Maticna Ploca- AsRock  P4i45PE(+)

Nisam resio problem
16 godina
neaktivan

Nada se da si zvucnike prikljucio u izlaze od zvucne a ne u one sto budu intergisani na maticno... :S i idi na help pa vidi gdje se koji zvucnik usketuje...mozda je to problem...nznam

[url=http://www.derventacafe.com]Derventa[/url]
17 godina
Fatal Error_System Error kaže...

evo da si razume moju pricu pa cu krenuti ispocetka!

kupio sam zvucnu i priključio je na maticnu   !!! svi izlazi rade!!! izlaz za woofer isto radi ali odnekud pobira smetnje(radi kao da mu se neda živjeti ).....Smijeh..... tu istu zvučnu stavio sam u računalo moga frenda i ta ista zvučna radi ko luda!!! pa sad mi vi recite dali/gdje je problem  u windowsu ili u matični

To može biti povezano sa tv karticom, ako ju imaš. I ja imam Audigy pa u Surround Mixer-u isključim Line-in ulaz na koji mi je priključena TV kartica kad ne gledam TV jer inače imam neki šum koji prilično smeta kad malo pojačam jačinu zvuka. Kad gledam TV i kartica poizvodi normalno zvuk iz tv programa, nema nikakvih problema, nego samo kad je TV kartica neaktivna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 15:14 (Schumix).
15 godina
neaktivan

inace  je sve dobro spojeno !!! i Tv karticu nemam!!! ali ovo da line in iskljucim to jos nisam probao

15 godina
neaktivan

pa eto nasnimao sam i nowi windows pa nista.....prema zaključcima drugih moguci je problem u maticnoj ploci

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neki mi kazu da je problem u chipsetu odnosno da je maticna malo nagorjela......ali ne kuzim zbog cega bi to radilo smetnje na zvucnu....i kako bi se to moglo dogoditi ako je racunalo bilo koristeno u uredu!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice