Laptop se upali na 2s i odmah ugasi!

poruka: 11
|
čitano: 11.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam laptop kojeg upalim, cooler krene raditi i nakon 2 sekunde se ugasi. Svaki iduci put prilikom paljenja ponavlja se ista situacija. Temperature nisu, zamijenio sam pastu i ocistio laptop. Adapter nije, i njega sam mijenjao. Zamolio bih Vas sve koji imate neku ideju, šta bi moglo predstavljati problem da napišete. Unaprijed hvala!

S poštovanjem,
Vehid

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Laptop se upali na 2s i odmah ugasi!
Vehid kaže...

Pozdrav,

Imam laptop kojeg upalim, cooler krene raditi i nakon 2 sekunde se ugasi. Svaki iduci put prilikom paljenja ponavlja se ista situacija. Temperature nisu, zamijenio sam pastu i ocistio laptop. Adapter nije, i njega sam mijenjao. Zamolio bih Vas sve koji imate neku ideju, šta bi moglo predstavljati problem da napišete. Unaprijed hvala!

S poštovanjem,
Vehid

Jesi li pokušao uključiti laptop bez baterije,tj. spojenog direktno preko punjača(adaptera)?

Softwer
16 godina
neaktivan

Kao što kolega kaže, probaj bez baterije direktno na punjač. Na nekoliko HP-a sam to vidio i bila je matična u pitanju. Neki su "spašeni" uz pomoć pećnice.

Probaj i resetirati BIOS postavke (clear cmos). 

12 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Jesi li pokušao uključiti laptop bez baterije,tj. spojenog direktno preko punjača(adaptera)?

Pokušao sam i to, međutim, ne djeluje.

12 godina
neaktivan
cyclone kaže...

Kao što kolega kaže, probaj bez baterije direktno na punjač. Na nekoliko HP-a sam to vidio i bila je matična u pitanju. Neki su "spašeni" uz pomoć pećnice.

Probaj i resetirati BIOS postavke (clear cmos). 

I ja se bojim da nije matična u pitanju. Kako misliš resetirati BIOS u ovakvom stanju?

16 godina

Što se dogodilo laptopu, da se počeo gasiti, odnosno nakon čega. Koji je laptop. Jeli na laptopu nešto rađeno, pa se počelo događati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ivo454 kaže...

Što se dogodilo laptopu, da se počeo gasiti, odnosno nakon čega. Koji je laptop. Jeli na laptopu nešto rađeno, pa se počelo događati.

Kao takav mi je donešen na servis. Stariji model laptopa, HP Pavilion ze2000. Sve sam isprobao, 99% mislim da je matična, ali da vidim opet šta Vi na forumu mislite da bi moglo biti.

16 godina

Iskopčaj sve što se da iskopčat, znači gola ploča memorija i procesor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ivo454 kaže...

Upravo tako sam ga i pokušavao paliti, samo RAM i procesor su bili priključeni na matičnu.

16 godina
Vehid kaže...
ivo454 kaže...

Upravo tako sam ga i pokušavao paliti, samo RAM i procesor su bili priključeni na matičnu.

Očigledno da je matična ploča riknula.

Softwer
13 godina
protjeran

Javi se ovima ako ćeš popravljat taj laptop, mislim da su najbolji a vjerovatno i među jedinima koji rade to.

http://www.itelektronika.com/

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice