Komp se ne želi ugasiti

poruka: 7
|
čitano: 3.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp se ne želi ugasiti

Pozz svima...

Imam čudan problem. Komp mi se neće ugasiti. Koristim Windows 7 i to zadnji build koji je izašao prije final verzije (besplatno se može skinuti na faksu). Update radim stalno al problem i dalje ostaje. Odem na shut down ali kada se treba ugasiti on se restartira. Nekada se ugasi a nekad ne. Ugl se restartira. U čemu može biti problem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Komp se ne želi ugasiti
Keklja kaže...

Pozz svima...

Imam čudan problem. Komp mi se neće ugasiti. Koristim Windows 7 i to zadnji build koji je izašao prije final verzije (besplatno se može skinuti na faksu). Update radim stalno al problem i dalje ostaje. Odem na shut down ali kada se treba ugasiti on se restartira. Nekada se ugasi a nekad ne. Ugl se restartira. U čemu može biti problem??

Skeniraj MBAM-om i HijackThis-om .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
16 godina
neaktivan

i ja sam imao isti problem i htio sam bacit komp kroz prozor sad se trenutno ne sijecam jer je to bilo prije 1-2 god,al trebas nesto u BIOSU iskljucit,probaj se tamo poigrat,ja ti nemogu vise pomoc jer sam na laptopu

16 godina
neaktivan
Keklja kaže...

Pozz svima...

i ja sam imao isti problem

srušio sam sistem i stvar se rješila

otkrio sam da kad stisneš da se izgasi a on se resetira trebaš još jednom stisnuti turn off i onda će se izgasiti

barem je kod mene tako bilo

17 godina
neaktivan

e pa tako ga i izgasim. samo mi malo to ide na živce. Nije baš dobro da ga stalno tako gasim

15 godina
neaktivan

Jesi li probao nadograditi bios na MB?

15 godina
neaktivan
Komp se ne želi ugasiti

ja imao slican problem na xp-u.......

kad iskljucim ruter za adsl pre nego kompjuter, kompjuter se ne iskljuci (samo stoji windows is shuting down i takoooooooooooooo stoji) a kada ruter posle gasenja kompa sve je ok...

sada imam drugi ruter povezan lanom (prosli bio na usb) i ako ga ne ukljucim pre kompjutera sistem nece da se podigne.......ta tehnologija....

probaj sa tim internet trikom, meni je to bilo neverovatno, ali crna istina je da je to tako, mozda i na w7

ako ne pali, skeniraj.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice