Komp se ne pali

poruka: 6
|
čitano: 2.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp se ne pali

pozdrav svima!trebala bi mi pomoc, naime najnormalnije sam radila na kompu i sljedeci put kad sam ga htjela upaliti - nije htio. dolazi do djela kad ucitava windows i kad bi mi se trebala pojaviti lozinka samo se pojavi crno i tako stoji. ne mogu uci ni preko safe mode. imam instaliranu vistu a kad pokusam uci u bios jedino sto se pojavljuje je od kud zelim da se ucita program (floopy,hdd,cd room)!!!

hvala vam svima, svaki savjet ce mi dobro doci!Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp se ne pali

napravi ovo...uzmi cijeli komp s ekranom i svime i baci ga kroz prozor! xD..šalim se naravno,ja fakat neznam u čem je probelm iako znam da je moj frend imao problema s paljenjem kompa,ali kod njega je bio problem matična ploča...a kod tebe je nešto kod software-a,a šta? ja to neznam...ajde ljudi javljajte se curi treba pomoć!

16 godina
neaktivan
Komp se ne pali

hvala na podrsci Osmijeh  stvarno nemam pojma...najbolje je to sto sam taman pocela pisati seminar i sad komp vise ne radi a sutra moram predat Iznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp se ne pali

Može biti stvar u memoriji.Prvi put kad sam dobio kompjuter,prilikom prvog paljenja nije mi se upalio jer je ošla memorija.

16 godina
protjeran
Komp se ne pali

Imao sam navedeni problem koji vse zna pojaviti iz nekoliko uzroka:  (svi imaju veze s grafom)

1 - Grafa loše ulazi u slot

2 - Driveri od grafe

3 - Windows crko

Riješavanje:

1 - Izvadi grafu,ispuhaj utor za grafu,vrati je nazad i vodi računa da dobro liježe.

Ak neradi --

2 - Uci u safe mode, otići u Device manager i ukloniti grafu s liste, te zatim ugasi komp i pokreni normalno.

Ak neradi ---

3 - Reinstalacija WINDOWSA

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp se ne pali

hvala vam svima puno,evo saznala smo razlog-TROJANAC! pozz svima!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice