Sinoc normalno komp radi i danas ujutro ga zapalim i nakon 2 sek se ugaso i vise ne regira. Vadim sve jedno po jedno da vidim kaj zeza i dodjem do toga da kad je hdd ukopcan pocne zezat. Zamjenim sata kabel da vidim dal je mozda to i proradi. Sad je radio nekih 10 min i sam se ugasio i ne reagira opet kaj god promjenim. Probao s drugim napajanjem al ista stvar... Dal je mozda do maticne jer ne znam vise kaj bi sprobavao... Konfiguracije je u opisu
Komp ne pali, pa pali, pa opet ne...
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.421
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao disk uštekati u drugi port drugim kablom? Probaj izvaditi bateriju i ostaviti ju vani 5min pa vrati i probaj.
Sorry kaj dugo nisam odgovarao, nisam bio kod kuce tak da nisam mogao ni previse sprobavat.
Ugl, isprobao hard u drugi komp, drugi port, izvadio bateriju, vadio komponentu po komponentu da vidim kaj napravit. Na kraju kad je ostalo unutra samo napajanje, maticna i proc isto se dogadjalo, tj. nije se nista dogadjalo. Spojim sve i nekim cudom zapali i dignu se windowsi. Nakon 10 min rada ugasi se sam od sebe i opet ne reagira. Ostavim ga 10 min i opet zapali. Gledao sam temperature, sve normalno, nis se ne pregrijava, nis nit na dodir nije kipuce. I evo, sad kaj sam ga nakon 3 dana zapalil radi normalno vec 45 min... Sad, pitanje do kada ce delat... Ne znam dal da furam kaj na servis dok jos imam garanciju par mjeseci kad nit ne znam kaj tocno nosit :(