"Input not support" 3dMark11???

poruka: 5
|
čitano: 1.592
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen

Pozdrav! Imam prečudan problem sa 3dMarkom11. Reinstalirao sam windows, instalirao 3dmark11 i počeo test, nakon loada mi se upali "input not support" poruka, kao da monitor izgubi singal. Radio mi je 3dmark na prošloj instalaciji, tako da je ovo neki novi problem.

Nije do napajanja, novo sam stavio. Cpu mi je clockan na tek 3.5ghz NB na 2ghz. GPU na stocku 1250/900, stock voltaža... Ne znam i nisam pametan. Novi mi je driver instaliran - 13.8b...molim nekog da mi objasni ovaj smiješan problem. Inače sve igre rade, i kad mi u 3dmarku monitor izgubi signal, sistem ne blokira, samo pritisnem Esc i sve ok... ?!?

embrace whatever may come
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: "Input not support" 3dMark11???

Izgleda da ti 3dmark prikazuje nešto u većoj rezoluciji od one koju monitor može podržati.

A možda je i do drivera.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
12 godina
odjavljen

Meni se isto čini da je driver problem. Probao sam neka rješenja sa neta (preko safe moda upalit neku opciju u Bootu preko mscofiga vamo tamo...no ništa od toga). Idem probat stariji driver pa javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ipak je bio driver problem. Instalirao 13.4 i radi normalno. Zavrtio 3dmark odlično, klokao sam cpu na 3.6 probao prime95 na nešto manje od sat, sve ok. a cpu temp max 48C...ovaj CM evo 212 ladi ko sibir jeote :)...na stock cooleru mi cpu na crysisu3 nakon 5minuta ode na 65C a čuje se ko da polijeće jet plane.

malo sam of topic otiša no šta sad :P

sad bi kao pravi user trebao dati feedback amd-u da im novi beta ima neke bugove, no tako mi se ne da, lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: "Input not support" 3dMark11???

Eto ipak driver...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: