Hladnjak za amd procesore

poruka: 9
|
čitano: 7.920
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Kupio sam novi amd procesor amd phenom 2 X2 550 BE i hladnjak sto sam dobio sa njim je stvarno bučan. Pored toga ne čini mi se da hladi jako dobro. Cijela unutrašnjost ima popriličnu veliku temperaturu. Pored toga volio bih neki savjet za ugradnju ventilatora u kućište da se odvuče taj vrući zrak.

Zahvaljujem na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa najbolje ti je da ti prednji doljni ventilator upuhuje zrak u kučište te da imas jedan iznad da ti ispuhuje.  Hladnjaka imas dobrih vec za 200 kuna, koji su ti full tihi i hlade dobro. Scythe ima dobrih hladnjaka i nisu skupi. Pogle malo u Linksu, tamo ti je velik izbor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 2:20 (Badpix3l).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Hladnjak za amd procesore
Badpix3l kaže...

Pa najbolje ti je da ti prednji doljni ventilator upuhuje zrak u kučište te da imas jedan iznad da ti ispuhuje.  Hladnjaka imas dobrih vec za 200 kuna, koji su ti full tihi i hlade dobro. Scythe ima dobrih hladnjaka i nisu skupi. Pogle malo u Linksu, tamo ti je velik izbor.

slazem se...hladnjak ti nece puno pomoc ako ti je vec topli zrak u kucistu znaci prvo rjesi ventilaciju kucista tek onda ces vidjet dali je potreban novi hladnjak jer sto je procesor toplji

to ce ti hladnjak bit bucniji...ako ces kuciste rjesit mozda ti niti nece trebat novi hladnjak..jer mislim da je on dovoljan ako se ne mislil clockat

:D be happy i da treba delat
17 godina

Ne znam zašto bi taj hladnjak "iz kutije" bio bučan? Možda ga nisi dobro pričvrstio?

Moj je tih ko bubica. Čak i na dobrano clockanom drži ok temperature.

Obavezan minimum za hlađenje kučišta je stražni ventilator za ispuhivanje iz kučišta.

Preporučeno je i prednji koji bi upuhivao.

Kako ćeš poboljšati hlađenje u kučištu?

- Očisti prašinu i prljavštinu (ako ima; al pretpostavljam da nema jer je novo).

- Sredi kablove (poveži, posortiraj, poguraj) da ne smetaju cirkulaciji zraka u kućištu.

- Ako nemaš stražnji vent, stavi jedan da ispuhuje.

- Pripazi da ti neki od kablova ne smeta nekom od hladnjaka (da ne dodiruje perca dok se vrte).

- Dobro pritegni sve šarafe. Npr ako si spajao komp, par sati nakon prvog spajanja zna se malo razlokati pa treba pritegnuti...

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Keklja kaže...

Pozdrav svima. Kupio sam novi amd procesor amd phenom 2 X2 550 BE i hladnjak sto sam dobio sa njim je stvarno bučan. Pored toga ne čini mi se da hladi jako dobro. Cijela unutrašnjost ima popriličnu veliku temperaturu. Pored toga volio bih neki savjet za ugradnju ventilatora u kućište da se odvuče taj vrući zrak.

Zahvaljujem na pomoći

Tvornicki hladnjaci ionk nisu bog zna kaj  to se odavno zna ak mozes uvjek se kupi bolji, ali danas ima odlicnh rjesenja skoro pa za badave recimo ak se to moze tak rec a takav je upravo ovaj hladnjak na slici dole jeftin tih ko sova i dobro hladi kud ces bolje od tog. Inace se moze kupit i po drugim ducanima ADM, Vemil , diskont24 i tak to za toliko love odlican hladnjak nesuporedivo bolji od tvornickog prvenstveno po pitanju da je vrlo tih!Cool

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/arctic-alpine-64/

16 godina

Probaj

,
, te mali test,a nije baš skup.Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:29 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Keklja kaže...

Zahvaljujem na pomoći

Jesi uključio u biosu smart fan ili q-fan?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
13 godina
protjeran

Imam jedno pitanje koji mi hladnjak preporučujet proc.Amd x4  975 3.6GHz treba mi hladnjak za Klokanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam AMD CPU Desktop FX-Series X8 8120,i imam Cooler SCYTHE Mugen3 Rev.B.

Prezadovoljan sam s hladnjakom,temperatura mi je do max. 45°C

http://www.links.hr/?naziv=cooler-scythe-mugen3-rev-b-socket-775-1155-1156-1366-2011-am2-am2-am3-am3-fm1&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.253

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice