Pozdrav, evo otvaram ovu temu zbog jednog zanimljivog laga na mom starom XP-U. Naime koji je problem?. Pa kada gledam na YouTubeu omiljeni video ili nešto ono tech, video ne da šteka nego prešteka i kada ga uključim na full screen. Pokušao sam azurirati Flash Player, ali ništa i dalje, da li imate vi kakvo riješenje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Google Chrome je obustavio podršku za sustav Windows XP tako da mislim da bi bilo vrijeme da počneš koristiti neki drugi web preglednik (tipa Firefox) ili nadogradiš sustav na Windows 7 ili noviji.
Koristim Firefox ali on mi se kadkad zamrzne, a i spor je jako, evo upravo koristim Operu, ali youtube mi i na njoj laga. ZNAČI NEMAM riječi...
Koristim Firefox ali on mi se kadkad zamrzne, a i spor je jako, evo upravo koristim Operu, ali youtube mi i na njoj laga. ZNAČI NEMAM riječi...
Specifikacije računala?
A čuj računalo mi je staro 10 godina, znači specifikacije su mu: 768 MB RAM-A, procesor AMD Sempron 2800, grafička ATI Radeon 9800 series
Onda ti nema spasa, eventualno nadogradnja ili kupovina novog računala. Tvoje računalo je slabo, a preglednici postaju sve zahtjevniji.
Pa da li ima nekakvo riješenje što se tiče toga, dok ne kupim novo računalo
možda da dodaš gigu rama, jer otvoriš neki yt video + još 3-4 taba u bilo kojem pregledniku i pojede ti sav ram koji imaš...
Pa da li ima nekakvo riješenje što se tiče toga, dok ne kupim novo računalo
Možeš probati Pale Moon, ako i to blokira, starije verzije preglednika, ali one više nisu sigurne.
Ubaci još RAM-a i instaliraj windows 7.