Problem je to sto nakon 2-3 minutice igranja COD-a i 10-ak minuta LOL-a igra crasha, a nakon toga i browser i svi ostali programi.
Ako ko zna rijesenje bio bi zahvalan, hvala unaprijed.
Problem je to sto nakon 2-3 minutice igranja COD-a i 10-ak minuta LOL-a igra crasha, a nakon toga i browser i svi ostali programi.
Ako ko zna rijesenje bio bi zahvalan, hvala unaprijed.
Skini HW monitor pa postaj temperature !
Meni to smrdi na malware ili virus prvo postaj temperature i onda skenijraj sa malwerebytes i avirom i koji antivirus imas mozda ti on rusi procese ili koristi neki pc booster (registry cleaner itd.) poput tune up utilities tak ne?
Gledao sam temperature sa programom za graficku idu najvise do 70. A pc sam scanirao sa advanced systemcare 5 pr,nista. Sada cu sa avirom naparvit full scan pa cu vidit.
Temperature su ti OK... savjetujem da probas neki bolji anti virus(AVG)... premda ovo meni vise lici na hardwerski problem...
EDIT: dobar savjet ti je ovaj od gore, skini trial TUNE up utilities i pokreni clean/defragment registry, pa onda 1 click maintenance....
koliko sam shvatio iz tvog procesora u Moj komp otkljucao si 4-tu jezgru i L3 cash i jos ga OC-ao ... ili te zapao jako dobar primjerak ili je to uzrok nestabilanosti .. probaj vratiti postavke procesora pa provjeri stanje ... ako se popravi onda polako ukljucuj feature procesora, digni malo napon, kakvo imas hladjenje procesora ... jer cini mi se da ti ne rade temp. senzori kad ga otkljucas ......
koliko sam shvatio iz tvog procesora u Moj komp otkljucao si 4-tu jezgru i L3 cash i jos ga OC-ao ... ili te zapao jako dobar primjerak ili je to uzrok nestabilanosti .. probaj vratiti postavke procesora pa provjeri stanje ... ako se popravi onda polako ukljucuj feature procesora, digni malo napon, kakvo imas hladjenje procesora ... jer cini mi se da ti ne rade temp. senzori kad ga otkljucas ......
sad cu stavit na default pa cu vidjet
Hvala puno mislim da je rijeseno otkljucao sam 4 jezgru al nemam l3 chache.
moze lock