Externi HDD - MyBook prestao raditit?

poruka: 4
|
čitano: 1.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima...

Imam jedan problem.

Naime, imam WD MyBook od 1TB (Model WD10000H1U-00) s kojim sam do sad bio prezadovoljan. No, neki dan mi je ta mala crna kutijica jednostavno odbila poslušnost :)

Ukopčani su i kabel za napajanje i USB kabel, plava lampica u sredini svijetli, iznutra se čuje HDD da "nekaj radi", no Windowsi ga uopće ne prepoznaju.. ko da nije ništa uštekano...

Ima možda ko kakvu ideju šta da pokušam napraviti (mislim da je suvišno napominjati da NE želim izgubiti podatke s njega)?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Externi HDD - MyBook prestao raditit?
Base.hr kaže...

Pozdrav svima...

Imam jedan problem.

Naime, imam WD MyBook od 1TB (Model WD10000H1U-00) s kojim sam do sad bio prezadovoljan. No, neki dan mi je ta mala crna kutijica jednostavno odbila poslušnost :)

Ukopčani su i kabel za napajanje i USB kabel, plava lampica u sredini svijetli, iznutra se čuje HDD da "nekaj radi", no Windowsi ga uopće ne prepoznaju.. ko da nije ništa uštekano...

Ima možda ko kakvu ideju šta da pokušam napraviti (mislim da je suvišno napominjati da NE želim izgubiti podatke s njega)?

Pokušaj s kraćim USB kabelom. Na starom računalu sam imao problema kod korištenja WD MyBook Elite sa standardnim kabelom. Prikopčao sam kraći kabel (nakon googlanja jer su i drugi korisnici imali takvih problema) i disk je proradio bez problema.

14 godina
neaktivan

Pokušao i to... također bez trzaja :(

Kao zadnja opcija mi ostaje da ga izvadim iz kučišta i pokušam prikopčat direktno na komp preko sata... ali to bi stvarno išao raditi ZADNJE. :)

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Externi HDD - MyBook prestao raditit?

Koji OS imaš na računalu.

Ako su Windowsi pokušaj ga pronaći pod Disk Management-om (desna tipka miša na Computer zatim odaberi Manage i nakon toga Disk Management).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice