evo ovako.nedavo mi je sestra kupila black ops i ja otiso inst. i dvd rom mi nije ucito igru.prvo sam mislio da mi je riknuo citac i stavio sam sa starog kompa dvd rom i isto nije ucito..mislim da je problem u kompu pa ako moze pomozite! hvala unaprijed...btw igrica radi,probo sam ju u laptop stavit al on je preslab da bi inst igru xd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ovako.nedavo mi je sestra kupila black ops i ja otiso inst. i dvd rom mi nije ucito igru.prvo sam mislio da mi je riknuo citac i stavio sam sa starog kompa dvd rom i isto nije ucito..mislim da je problem u kompu pa ako moze pomozite! hvala unaprijed...btw igrica radi,probo sam ju u laptop stavit al on je preslab da bi inst igru xd
Ako si isprobao na drugom kompa s istim dvd čitač i ne učita na Dvd onda je problem u čitač znači da je otišla u vječna lovišta. Danas DVD pržilicu nisu skupi pa se možeš kupit novi i riješen problem. A drugo dali se učitava na CD? Ak ni ta onda otišla čitač.
A jesi li probao DVD igru na drugom kompu i kako se ponaša? Vidim da na lapu radi dvd igru značilo bi da igra ispravna i može bit greška u DVD medij.