frend mi je dopeljao komp, kaze da ga nemoze vise upalit..
ja sam probao stavit drugi PSU, rame se promjenio, i sve je uredu, graficka je intergrirana..
dakle ovako, jedino sto nisam provjerio je dal je kvar do procesora il do maticne, kako to mogu otkrit a da ne stavljam drugi proc?
simptomi: upališ ga, vrti ventove..i to je to! koji put se sam ugasi pa ponovno upali..al samo vrti ventove, na ekranu nema ništa, također nema ni onog "BEEP" da je sve uredu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
frend mi je dopeljao komp, kaze da ga nemoze vise upalit..
ja sam probao stavit drugi PSU, rame se promjenio, i sve je uredu, graficka je intergrirana..
dakle ovako, jedino sto nisam provjerio je dal je kvar do procesora il do maticne, kako to mogu otkrit a da ne stavljam drugi proc?
simptomi: upališ ga, vrti ventove..i to je to! koji put se sam ugasi pa ponovno upali..al samo vrti ventove, na ekranu nema ništa, također nema ni onog "BEEP" da je sve uredu...
ako imaš sreće možda je samo integrirana grafulja crkla, probaj ugradit neku grafulju i s njom isprobat. ako se ne vidi išta od biosa onda najvjerovatnije matićna....
radi sa drugim psu ili ne? ako ima zvučnik a nema ni b od beep-a onda je matična.
Ovisno od motične do matične ali dao bi ti signal da je problem u procesoru.
radi sa drugim psu ili ne? ako ima zvučnik a nema ni b od beep-a onda je matična.
Ovisno od motične do matične ali dao bi ti signal da je problem u procesoru.
probao sam 3 psu-a..i ni sa jednim ne želi!
to sam i ja pomislio, trebala bi matična javit da je CPU neispravan..
inače matična je neka starija, ima 775 socet, i njemu se vrti neki C2D al uz to ima DDR-400 rame i AGP x8 utor za grafičku, jos nisam vidio takvu kombinaciju! :O
ma mislio sam da to nekaj valja, hiti to u smeće i nabavi novi MBO!!!!
ma mislio sam da to nekaj valja, hiti to u smeće i nabavi novi MBO!!!!
ma zadnja klasa! :)
to planiram, samo mi je bed jer neznam dal je MBO il CPU..il jedno i drugo? :P