Corsair H80 previše bučan

poruka: 24
|
čitano: 8.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kupio sam neki dan Corsair H80. Namontirao sam ga temperature su fenomenalne. ALi imam problem sa pumpum ja mislim. Neznam dali je normalno ili nije. Nekada mi se cuje kao da nesto greca po plastici i onda prestane. Ali cesto se to čuje bez obzira na koju brzinu stavio CPU Cooler uvjek je isto.  Zvči isto kao na ovome videu

Do čega je to i što mi je raditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno ima mjehurića zraka unutra, al nemožeš to sam popraviti zato što je zatvoren sustav. Bilo bi dobro kad bi mogo zamjeniti...

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 12:00 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem je sto je H80 kupljen u austriji i sad bih ga trebao onda slati ponovo prijatlju. Da ga on reklamira tamo i to bi mi stiglo nazad za mjesec dva. Znaci da ima zraka u sistemu. Sto bih on trebao njima reći tamo da mu daju  novi?

Znači nema teorije da ga si popravim sam sebi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa pise ti na onom crvenom papiru da vracas direkt u corsair jelda?

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači nema teorije da ga si popravim sam sebi?

Nemožeš to popravit. Veliki za*eb... {#}

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 13:06 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja bi rekao da pričekamo Vladu sa njegovom ekspertizom.  On to najbolje zna sin Corsaira i EVGA

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A dali moram slati u corsair u austriju. Ili mogu slati kod hrvatskog zastupnika ili zastupnika u bih
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Odi na Corsair forum i pitaj što da radiš. Ja sam tako dobio zamjenu montažnog sistema za H70. Tamo će ti sve objasniti.

Kako ti stoje ventovi? Probaj njih okrenuti da pušu u suprotnom smjeru. Također probaj zakrenuti radijator za 360 stupnjeva, a ako ni to ne uspije,zakreni blok za 90 stupnjeva.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Corsair H80 previše bučan
Pranja kaže...

Odi na Corsair forum i pitaj što da radiš. Ja sam tako dobio zamjenu montažnog sistema za H70. Tamo će ti sve objasniti.

Kako ti stoje ventovi? Probaj njih okrenuti da pušu u suprotnom smjeru. Također probaj zakrenuti radijator za 360 stupnjeva, a ako ni to ne uspije,zakreni blok za 90 stupnjeva.

Nisam nikada imao vodeno hlađenje pa ne znam, ali koja korist od okretanja za 360 stupnjeva, zar se ne vrati na isto?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
odjavljen
power_user kaže...

Nisam nikada imao vodeno hlađenje pa ne znam, ali koja korist od okretanja za 360 stupnjeva, zar se ne vrati na isto?

Ne. Ti sistemi nikad nisu napunjeni do vrha.

SK crew
16 godina
neaktivan

Najčudnija je stvar što mi nekada radi sve ok. danas mi raid sve OK nema nikakvih problema.A nekada pocme lupati kao ludo. Evo isti problem kao u mene:

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=101772

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

probaj za svaki slučaj potpuno eliminirati ventilatore, možda je do njih, a možda svtarno ako zakreneš

hladnjak, zrak "ispliva"... Lako je moguće da ti se već sad situacija stabilizirala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao sam pogasiti ventilatore i nije od njih. Sad ću skinuti hladnjak i postaviti ga ponovo. A moželi mi tko pomoći u slučaju da ne riješ tako kako bih ga mogao popraviti ili na servis slati. Postoji li zastupnik za Corsair u HR da ga ne šaljem u Austriju na servis gdje je kupljen

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
B_O_J_A kaže...

Probao sam pogasiti ventilatore i nije od njih. Sad ću skinuti hladnjak i postaviti ga ponovo. A moželi mi tko pomoći u slučaju da ne riješ tako kako bih ga mogao popraviti ili na servis slati. Postoji li zastupnik za Corsair u HR da ga ne šaljem u Austriju na servis gdje je kupljen

Odgovorio ti je kolega Pranja -> Corsair forum.

16 godina
neaktivan

Postat cu i tamo ali problem mi je sto neznam eng bas najbolje.

Evo sada sam izvadio kompletno sve i spojio na jendo staro napajanje i radi ok par minuta i onda krene zveckati u pumpi(DIO koji se spaja na CPU)

i kada je blago čvoknem zveckanje prestane, probao sam okreti radiator ništa ne pomaže. Al čudno je što bude po 2-3h sve ok i onda u 20minuta 20-30 puta krene zveckati pa stane.

I da vas pitam još nešto: Dali ja mogu otići u link,hg spot ili neku drugu tgovinu po mogucnosti u slavoniji da im dam hlađanje da mi oni to sredu ili da oni šalju corsairu ? Vidio sam da Corsair trazi da se javimo njemu a ne trgovcima ali kod nas nema zastupnika i sigurno bih morao placati carinu i skupo bi me izašlo da im šaljem na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ja sam imao problema sa jednim Corsair napajanjem,trebao sam slati u Nizozemsku ako se ne varam (uvoznik odbio jamstvo) ali trgovac mi je to riješio tako da sam dobio povrat novaca. Po meni bi još bila najbolja solucija da ti frend to riješi tamo gdje je kupio.

Ali provjeri da li bi ti Corsair poslao zamjenu bez da ti njima šalješ svoje (sumnjam,ali probaj).

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala puno svima koji su mi pomogli. Dobio sam danas novo Hlađenje. Staro su mi ostavili kao naknadu sto sam cekao 20 dana da se sve rijesi. Montirao sam ga odlicno radi. Nisam nista morao platiti cak ni postarinu EuroExpress sto su mi iz sjedista UPS sarajevo poslali na kucnu adresu hlađenje da ja ne moram dolaziti u Sarajevo. Nemam riječi Corsair sve 5.I dalje sam njihov vjerni korisnik firma su za svaku pohvalu.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Da oni znaju kako se posluje, zato cu ja osim njih i graficke u maticne uzimati od firme koja je izrasla u takvom okruzenju kao i oni i znaju za red, uslugu i postovanje kupaca.

Nema razloga da novac u ovoj finansiskoj krizi dajem nekome ko ne ceni musterije pa ne znas da li je novo ili probano. 

Godinama vec pakuju delove za Corsair i eVGA i svoj proizvod ne stite kao ove 2 firme.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 13:58 (Vlada011).
14 godina
neaktivan

pozdrav decki takoder problem s h 80 .kupio sam ga u d-techu u austriji u grazu ,danas sam spojio vodeno i upalilo se sve normalno i svijetli ali nije radio jedan cooler a kad sam pojaco na dr stupanj vodeno vise nije radilo koda uopce nema struje ,dali ko ima kakav savjet ,please

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

pozdrav decki takoder problem s h 80 .kupio sam ga u d-techu u austriji u grazu ,danas sam spojio vodeno i upalilo se sve normalno i svijetli ali nije radio jedan cooler a kad sam pojaco na dr stupanj vodeno vise nije radilo koda uopce nema struje ,dali ko ima kakav savjet ,please

bilo tko hitno je plizzzzzz

14 godina

Jel kupio tko H80i ??

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Jel kupio tko H80i ??

za taj neznam al evo h 80 jednostavno kad ubodem colere u kocku sto ide na proc nerade nikako niti ona svjetli sad sam ubo u plocu i rade ,neam pojma sto je s tim reduktorom on bi trebo svjetlit da mogu mjenjat koliko brzo da vrte cooleri ali ona uopce nereagira

14 godina
neaktivan

pozz ekipa stiglo mi H80 s servisa iz Graza tj dobio novo al mi poslali nosace pumpe za intel a treba mi za amd am3 ,dali itko ima da je uzeo tako vodeno pa da mu netrebaju nosaci za amd ,dogovorimo se oko cjene plizzzz bilo tko

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 22:18 (Majestic Ik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zar nitko pleaseeeeeeeeeeee

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: