Artic Cooling VR005

poruka: 2
|
čitano: 1.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Artic Cooling VR005 kvaliteta termalnog ljepila
imam nekoliko pitanja pa bi molija bi za savjet

kupia san Sapphire HD 6970 2GB koja je u lodu oko70% a imam u ormaru Accelero Extreme plus za koji nemam original alu hladnjake za memoriju (Actic Cooling VR001).

Izkombinira san alu hladnjake za memoriju između

Zalman ZM-RHSI koji imaju ljepivu traku (dali da skinem ztraku i koristim ljepilo)
i
Actic Cooling VR005 koji nemaju ljepljivu traku na sebi ,ali je u paketu došlo ljepilo koje san kupija u Linksa.

Zanima me dali da koristim termalno ljepilo koje san dobija sa VR005 (kakve je kvalitete) ili neko drugo (Termalno ljepilo ARCTIC SILVER) kojeg trenutno nema za kupit u HR.

Dali da koristim Zalman ZM-RHSI ili Actic Cooling VR005 alu hladnjake kojih ima više nego dovoljno za moju VGA.

Actic Cooling VR001 nema za kupit u RH.

Ovo pitam jer san po netu naša da nekoliko postova di su ljudima otpadali zalipljeni (g1 ljepilo)alu hladnjaci sa memorije,na ovom lepilu šta san dobija u paketu nepiše ništa.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Artic Cooling VR005 kvaliteta termalnog ljepil

Ovo ljepilo u tubi sto si dobio s VR005 setom ti je odlicno ( drzi hladnjake bez problema )  , dok su meni sa G1 ljepilom ( dvije vrecice koje moras smixati ) hladnjaci otpadali i nakon 2 dana susenja !

Znaci , koristi ljepilo koje si dobio s VR005 , a i hladnjake !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice