Dragi kolege,
laptop (gore naveden), je star svega mjesec dana, na njemu je bila instalirana Vista (na kojoj problema sa zvukom bilo nije), a meni se vise svidja win 7 pa ga probah. Instalacija je prosla uredno, svi driveri automatski instalirani osim onih za zvucnu karticu koje sam skinuo sa sluzbene stranice : http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html, instalacija prodje uredno...zvuk "na prvu" radi bez problema...medjutim, ako pokrenem bilo sto (bilo koji program) koji pritom reproducira zvuk, nakon par sekundi, nekad minuticu, pocmu krcit zvucnici....
Pa probao micat drivere, prvo sam bio instaliralo Audio Driver (ALC889)6.0.1.5901, A NAKON TOGA, Audio Driver Include HDMI6.0.1.5888. Svejedno poceli krciti... mozda je, a mozda i nije caka u tome kad u "svojstvima" Realtek HD Audio Manager - "speaker configuration", izaberem 5.1 speaker, umjesto postavljenog stereo, problem opet nestane na par minuta, pa se vrati, pa ga postavim na stereo i problem nestane na kratku...ali je jos uvijek tu...i gleda me...i zivcira....