Komp je sljedeci Abit V8 mticna amd +3200 3gb ddrII ram x1600 graf agp...e problem je sljedeci,ako su windowsi xp zvuk radi preko dodatne kartice creative audigy ali kada se stavi vista zvuk ne radi ni preko integrirane zvucne niti preko dodatne...driveri su skinuti windowsi pokazuju da je zvuk instaliran ali nista se ne dogadja..ima li tko kakvu ideju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opet vista i problemi. Jesi siguran da si tocan driver skinuo?
To su jedini driveri koje sam mogao naci na official siteu,i sada najbolja stvar velicina je 68 Mb...a neki lik se pojavio na nekom lijevom sietu koji ima slican problem i on je stavio torrent sa driverima koji su velicine 338Mb?? Smrt Visti..stavljena jer sam mislio da nece biti problema sa driverima..ona sve sama nadje al ovaj put NOT!
nije vista kriva sto je proizvođač nesposoban napraviti poštene drivere
a za integriranu zvucnu, jesi provjerio da nije iskljucena u biosu?
E sada ,probao sam sve moguce kombinacije..da disable onboard i ovu koja je u PCI slotu..i nijedna ne daje zvuk u windowsima,ali je tamo kao instalirana i normalno radi...danas sam skuzio da kada upalim test hardware u Visti da se cuje zvuk ali uzaaaaaaasno slabo...dok u ostalim playerima se ne cuje,mozda se i cuje ali ja to nista ne cujem...uglavnom katastrofalno tiho..sada me zanima s obzirom da je OS gore bio i Vista 64bit i XP SP2..u cemu je f problem.. :(