Molim vas za pomoć... imao sam 12.11 beta drivere za 2x6850 TOXIC i sve je perfektno radilo, a onda sam vadio grafičke i stavljao ih u drugi komp posebno i kada sam ih vratio u moj komp zaštekao mi je GPU clock i Memory clock na jednoj i drugoj kartici.
Jedna je zaštekala na 100/150 a druga na 300/300... maknuo sam sve drivere, instalirao sam nove, stare, preokrenuo ih, zamjenio crossfire bridge, okrenuo ga, sad sam i vratio system restore prije nego sam ih vadio iz kompa ali one su i dalje zaštekane na toj brzini.
Znači kad idem u AMD Overdrive prva radi na 100/150 pa ju onda malo baci na 600/1000 pa na 820/1100 pa ju ponovo vrati na 100/150 (tako je i u igrama),
a druga je stalno na 300/300 osim ponekad mi ju pokaže kao da je sve 0% activity, gpu i memory clock osim ventilatora koji je na 20%.
Dajte molim vas neki savjet...Pa nemoguče da baš obadvije zaštekaju u isto vrijeme....
Ajde pogledajte na vaš Catalyst Control Centar ko ima Crossfire na kolko je vama taj Gpu i Memory Activity pa javite...