[Prodaja] PC i7-12700KF RTX 4070 64GB DDR5 2TB M.2
- poruka: 5
- |
- čitano: 769
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo kad vidim tagove ili "nađi me lakše" automatski gasim oglas i prijavljujem njuškalu.
Nema mi goreg kad pregledavam npr 7800x3d i od 20 rezultata su nebuloze koje ne tražim. Prodaješ komp s konfiguracijiom koja je u njemu, kakve veze imaju svi amd procesori s ovim kompom?
1. Ako upišeš 7800x3d i tražiš taj procesor probaj sa strane odabrati filter Procesori i nećeš se uzrujati i trošiti vrijeme njuškalo administratorima.
2. Ne stavljam taggove na komponente, samo na računala i to samo tagove koji su blizu - tj. ako tražiš komp sa 5070 zašto ti nebi izbacilo i moj sa 5070ti pogotovo ako je moja cijena bolja. Ako tražiš GTX 1660 sigurno ti neće izbacit moj oglas sa 5080.
3. Mnogi ozbiljni oglasnici imaju funkciju dodavanja taggova upravo zbog gore navedenog, Facebook Marketplace, Ebay, itd.
4. Sve tražilice na svijetu funkcioniraju na temelju taggova jedino je tebi to topla voda
Nisi me uvjerio, ostajem pri svome da oglasi poput tvojeg izspammaju rezultate nepotrebno, a i odmah imam osjećaj da je oglašivač trgovac koji želi čim prije prodati nešto pa ga gura svima u oči.
Ne filtriram po "procesori" jer jako često oglašivači ne stave sve u pravu kategoriju ili npr prodaju bundle MBO+CPU+RAM i stave to pod npr "Memorije". Zato upišem ono što želim i onda mi izbace more ovakvih oglasa poput tvojeg koji nemaju veze s onim što tražim.
Usput, u oglasnicima gdje možeš, stavljaš taggove za ono što prodaješ, a ne arsenal svega živog, a facebook marketplace je sve samo ne ozbiljan oglasnik. Neuredan, nemoderiran, polufunkcionalan.