Makar sa konja na magarca
Intel Kaby Lake
- poruka: 638
- |
- čitano: 108.443
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
?
Ajde dobro, možda sam se i ja malo zaletio.
Makar sa konja na magarca
Bolje mladi magarac nego stari konj kojem će počet gledat u zube
Mogao bi i ja uzet jedan, bas sam u potrazi za novim privjeskom za kljuceve
Prodam ti ja svoj kad i7-cama padne cijena za 50%
Inače imam doma dva i5 proca u laptopima,
Ja sam imao laptop sa amd-procesorom i rekao sam sebi nikad vise necu uzeti od amd to govno 3 godine garancije sam imao i vise je bio u servisu nego kod mene 2x crkavao procesor i jednom maticna ploca trenutno je kod brata i stvarno neznam dali je jos uvjek ispravan.
Inače imam doma dva i5 proca u laptopima,
Ja sam imao laptop sa amd-procesorom i rekao sam sebi nikad vise necu uzeti od amd to govno 3 godine garancije sam imao i vise je bio u servisu nego kod mene 2x crkavao procesor i jednom maticna ploca trenutno je kod brata i stvarno neznam dali je jos uvjek ispravan.
Pa rođenom bratu si to uvalio sigurno ti nije drag
Pa rođenom bratu si to uvalio sigurno ti nije drag
Znas kako kazu tko ce koga nego svoj svoga.A poklonio sam ga dok je ima jos garancije nekih 1.5 god
Pa izvadi taj svoj i5 iz ploče, stavi ga na ključ i problem riješen.
Meni je stvarno fora kad ljudi citiraju postove blokiranih ljudi jer inače ne vidim proljev koji pišu <3

Prodat ću vam ja svoj stari i7 privjesak za ključeve za 2000kn?
2000 kn je previše za Haswella toga.
Još par dana i 1000 će bit puno!!

A nikako dočekati već, dugo mi je.
ps. lova je spremna i to za više komada.
2000 kn je previše za Haswella toga.
Još par dana i 1000 će bit puno!!

A nikako dočekati već, dugo mi je.
ps. lova je spremna i to za više komada.
Bude on odradio još godinu-dvije samo tako, dok se bude znalo na čemu smo s ovim procesorima :-))
Ma već tamo do ljeta budemo sve znali, a neki budu "sve znali" odmah kad procesori izađu.
Ma već tamo do ljeta budemo sve znali, a neki budu "sve znali" odmah kad procesori izađu.
A neki već znaju
Pa izvadi taj svoj i5 iz ploče, stavi ga na ključ i problem riješen.
Ma ne, on je vec star i olinjao, meni treba nes novo da bljesti na suncu
Danas upikno još 8 gb 2400mhz memorije naravno dvokanalno...da nisam sam vidio ne bi vjerovao. U Wotch Dogs 2 nestao svaki lag, dobro porastao FPS...za ovak CPU zahtjevnu igru dva keksa meorije i 16 GB je razlika nebo i zmlja. Ovo sad radi i bolje nego na klokanom FX-u. Hebiga, kaj je, nemerem lagat . Tko vjeruje OK, tko ne nek testira. Ovaj mali za 466 kn je nešto najbolje što je čovjek izmislio
Danas upikno još 8 gb 2400mhz memorije naravno dvokanalno...da nisam sam vidio ne bi vjerovao. U Wotch Dogs 2 nestao svaki lag, dobro porastao FPS...za ovak CPU zahtjevnu igru dva keksa meorije i 16 GB je razlika nebo i zmlja. Ovo sad radi i bolje nego na klokanom FX-u. Hebiga, kaj je, nemerem lagat . Tko vjeruje OK, tko ne nek testira. Ovaj mali za 466 kn je nešto najbolje što je čovjek izmislio
nemoj sad pljuvati po amd-u nisam to od tebe ocekivao
Hebiga, kaj je, nemerem lagat . Tko vjeruje OK, tko ne nek testira. Ovaj mali za 466 kn je nešto najbolje što je čovjek izmislio
Hajde sad, molim lijepo, stavi prikladan avatar. Nešto Stjepanj style.

Cek, igra pojede vise od 8gb
nemoj sad pljuvati po amd-u nisam to od tebe ocekivao
Nemoj me hebat . AMD je sveto ime, Ryzen bu pokopal preskupe i7-ce.
Cek, igra pojede vise od 8gb
Mislim da ne, fora je duploj propusnosti po dva kanala, nebo i zmlja. Trebalo bi probati sa 8 gb vs 2X4 i vidjeti kolika je razlika.
Ovaj mali za 466 kn je nešto najbolje što je čovjek izmislio
Rekao sam ti već, Intel ekipa uvijek prima nove članove.
Ovaj mali za 466 kn je nešto najbolje što je čovjek izmislio
Rekao sam ti već, Intel ekipa uvijek prima nove članove.
Mogu me hebat sa tim svojim cijenama Od mene dobe samo za ono kaj zbilja vrijedi neke novce.

Nisam blesav bacati novce. Nemam ja nikakvu reakciju, ovo je samo zadovoljstvo sobzirom na uloženo dobiveno...nešto tebi potpuno imaginarno nema teorije da bi trenutno kupio ijedan drugi novi Intelov procesor u odnosu na ovaj. Radije si uplatim mjesec dana za rute 66
. Moja filozofija PC hobizma je savim suprotna od vas nekolicine koji se palite na elitizam.