Intel i5 Club zaključana tema

poruka: 3.606
|
čitano: 615.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel Club (opća tema o procesorima)
14 godina
Re: Intel i5 Club
ansha kaže...

A lako moguce da ce u buducnosti biti jos gore sta se odnosa kuna/dolar tice.

Ima na njuski i5 3570K za 1100kn pa navali.

Napisao je da je već uzeo asrock h81 matičnu, tako da mu 3570k ne paše

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
15 godina
protjeran
Intel i5 Club

Moja greska...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tony1999 kaže...
ansha kaže...

A lako moguce da ce u buducnosti biti jos gore sta se odnosa kuna/dolar tice.

Ima na njuski i5 3570K za 1100kn pa navali.

Napisao je da je već uzeo asrock h81 matičnu, tako da mu 3570k ne paše

A zasto nebi pasa ?!!?

Naravno da pase a hoce li ga moc klokat je sasvim druga prica.

.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 18:50 (nicky.sl).
12 godina
  .

Krivi soket

15 godina
protjeran
Intel i5 Club

Ne pase jer je H81 socket 1150. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina

Ukakija sam i šefa i stanicu pa molim moderatora da pobriše zadnje tri moje poruke

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 18:50 (nicky.sl).
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Ukakija sam i šefa i stanicu pa molim moderatora da pobriše zadnje tri moje poruke

ja sam poslao modu poruku da ne brise da ti se smijemo malo

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
Intel i5 Club

evo ja ću malo - hehehe

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
Intel i5 Club

Bas ste okrutni kao da ste mojoj zeni nesto u rodu

Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Bas ste okrutni kao da ste mojoj zeni nesto u rodu

bolje da nismojos malo sale!lp

14 godina
Intel i5 Club

nicky.sl, i najboljima se događa.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 21:30 (Valentin17).

3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Intel i5 Club

pozdrav, zanima me vase mišljenje i prvenstveno iskustava sa Intel Core i5-4460, 3.2GHz, 6MB, s1150 ( Haswell ), planiram kupnju novog racunala i taj proc mi je u igri zasada imate li prijedloge u tom cjenovnom rangu +/- nesto drugo ili je to ok , inače slazem konfiguraciju do nekih 5-6 tisuca

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ja sam ga frendu uzeo, ubojica! Samo obvezno uzmi neki AM hladnjak za njega(imas odlican lc cc120)
10 godina
sinuhe kaže...

pozdrav, zanima me vase mišljenje i prvenstveno iskustava sa Intel Core i5-4460, 3.2GHz, 6MB, s1150 ( Haswell ), planiram kupnju novog racunala i taj proc mi je u igri zasada imate li prijedloge u tom cjenovnom rangu +/- nesto drugo ili je to ok , inače slazem konfiguraciju do nekih 5-6 tisuca

Imam ja taj procesor i odličan je. Čak koristim stock cooler dok ne dođe toplije vrijeme i temperatura nije prešla 58°c u loadu na nijednoj jezgri. Naravno i kućište igra ulogu zbog ventova, al procesor je odličan. 

13 godina
protjeran
O kakvom loadu je rijec? Frendov i5 gori na 70+ stupnjeva u online igrama(heavy cpu usage)..
13 godina
Intel i5 Club

ibt - 65 stupnjeva sa stock coolerom

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Stjepanj kaže...
O kakvom loadu je rijec? Frendov i5 gori na 70+ stupnjeva u online igrama(heavy cpu usage)..

FC4, Watch Dogs, FC3, Sleeping Dogs definitive edition itd. Sve na ultra postavkama. Guild wars 2 također kad već spominješ cpu intensive online igre.

14 godina

Ja sa NH-D15 imam 65C u igrama a vi sa stock coolerima isto. Zanimljivo.

13 godina
itomic009 kaže...

sa 4460?

10 godina
itomic009 kaže...

Moguće da je do modela procesora, ti imaš i7, moj je i5 4460 i o njemu pričam. Je da su temperature isčitane sa msi afterburnera al mislim da je precizan kolko tolko.

13 godina
protjeran
Intel i5 Club

Dajte malo ozbiljnosti, upalite prime95 ili neki cpu test pa postajte temperature jer nekome su gaming temperature dok igra online belu drugima bf4! a nijedno od toga nije relevantno za bilo kakve usporedbe ili primjere drugima! Kao sto je primjer dao itomic di stock cooler ima perfomanse usporedive s jednim od naj coolera na svijetu!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

Dajte malo ozbiljnosti, upalite prime95 ili neki cpu test pa postajte temperature jer nekome su gaming temperature dok igra online belu drugima bf4! a nijedno od toga nije relevantno za bilo kakve usporedbe ili primjere drugima! Kao sto je primjer dao itomic di stock cooler ima perfomanse usporedive s jednim od naj coolera na svijetu!

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/test-temperatura-ovisno-o-case-ventovima-gpucpu/221016.aspx

doduše nisam isprobao još u kombinaciji  opterećenja gpu-a i cpu-a, vjerovatno bi onda bile nešto veće temperature, ali za sada nisam nikad vidio u igrama da mi prelazi 60-ak stupnjeva (afterburner je cijelo vrijeme upaljen)

10 godina
Stjepanj kaže...

Ne kužim zašto bi ja davao lažne informacije, nemam koristi od toga. Naveo sam igre i kolka je temperatura, da testiram sa primeom nema smisla jer da tamo odu do 150°c zaboli me ona stvar ako u praksi ne prelaze 60 u cpu zahtjevnim igrama. 

11 godina
Intel i5 Club

Nema potrebe za prepirku. i5 je uvijek hladniji od i7-ice, zbog ht-a. Eto, pokušajte isključiti ht na svojim i7-icama pa se uvjerite.

Hejjjjj
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 10:12 (Chico12).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Ma niko se ne prepire, samo ne volim kad netko lupi TD, a samo podijeliš svoja iskustva. 

13 godina
Intel i5 Club

evo samo za "znalca", 20min primea, ok priznajem da mi je doma hladno ali 20 stupnjeva sobne je izdrživo

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 17:14 (Checola).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Identična stvar kod mene u velikom loadu cpu sa stock coolerom  idle temp je 30 evo gledam baš 

13 godina
protjeran
Checola kaže...

evo samo za "znalca", 20min primea, ok priznajem da mi je doma hladno ali 20 stupnjeva sobne je izdrživo

citaj dolje

Magibagi kaže...

Identična stvar kod mene u velikom loadu cpu sa stock coolerom  idle temp je 30 evo gledam baš 

ajde molim vas prijavite sobnu temperaturu, idle temp prije i temp nakon primea95!

voljeli bi vidjeti i voltazu na kojem vam je zakucan taj i5 pod loadom!

i ako je moguce na koliko rpm-ova urlice stock cooler! hvala u ime svih!

13 godina
protjeran
Intel i5 Club

na i5 ili i 7 je svetogrdje ostaviti stock cooler.

1 0 hvala 0
10 godina

Po zimi su ovo istinite temperature koliko god ne vjerovali  Znam da je svetogrđe, prije ljeta ide vodeno ili dobar zračni 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel Club (opća tema o procesorima)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice