CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.194.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
15 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...

Jel može meni iko odgovoriti na moje pitanje u vezi V6GT.

Ako ces ga dobit za 250-300kn onda je dobar,iako su ga u Bug-u isprljali i usporedjivali sa Noctuom.

Kako misliš isprljali ? :S

Da je bucan,da je skup,da nema neke performanse,ali ga ic usporedjivat sa NH-D14 je cista glupost.Kazem ako ga imas do 300kn onda ga mozes uzet,mada je tu Zalman Performa.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
protjeran
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...

Ako ces ga dobit za 250-300kn onda je dobar,iako su ga u Bug-u isprljali i usporedjivali sa Noctuom.

Da je bucan,da je skup,da nema neke performanse,ali ga ic usporedjivat sa NH-D14 je cista glupost.Kazem ako ga imas do 300kn onda ga mozes uzet,mada je tu Zalman Performa.

Cijena nije toliko bitna al ako je bučan nema šanse da ću ga uzeti...a to za uspoiređivanje sa Noctuom je NH-D14 je opravdano jer je V6GT bolji od V8 i malčice lošiji od V8 ;)

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...

Cijena nije toliko bitna al ako je bučan nema šanse da ću ga uzeti...a to za uspoiređivanje sa Noctuom je NH-D14 je opravdano jer je V6GT bolji od V8 i malčice lošiji od V8 ;)

I'm confused :D

rađe si ti uzmi corsair h50 prodam ti ga za 350kn {#}

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
15 godina
protjeran
timmyzg kaže...
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...
SpyGi kaže...

Mislio sam da je osjetno bolji od V8 i malčice lošiji od V10 ;)

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Mislio sam da je osjetno bolji od V8 i malčice lošiji od V10 ;)

i mislio sam si :)

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
15 godina
Usporedba nije opravdana jer on u SAD kosta 48$.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
protjeran
ivanoile kaže...

Kad bi se samo gledalo po snazi V6GT i NH-D14 su tu negdje a po cjeni ne znam u BiH on košta 129km 64.5 evra ili bolje rečeno 510kn :)

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...

Kad bi se samo gledalo po snazi V6GT i NH-D14 su tu negdje a po cjeni ne znam u BiH on košta 129km 64.5 evra ili bolje rečeno 510kn :)

Dobra je to cijena za CM,ali općenito po meni nije.

Kruger
14 godina
Maharaja kaže...
zuper kaže...

možete reći koji je cooler bolji za phenom 965: katana 3 ili samurai zz?

ili može neki drugi preporuka oko 200 kn. kupio bi se u linksu. želim da cooler bude čim tiši prije svega.

kučište je elite 335, matična 870 extreme3

Jel to am3 socket ? Ako je ...

Definitivno ovaj 199 Kn

http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+ARCTIC+COOLING+Freezer+7+Pro+Rev.2%2C+s.+775%2F1155%2F1156%2F1366%2F754%2F939%2FAM2%2FAM3&option=artikl&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.184

jest am3. a da li je tih? važno mi je da je tih pa čak i u loadu da ne bude glasan jer ovaj stock koji sad imam je kao da imam aviona pokraj. nekako mi se čini velik, dal će stati u kučište? i dal treba uz hladnjak kupiti i staviti termalnu pastu, ili jednostavno skinem ovaj stock hladnjak i stavim novi?

17 godina
SpyGi kaže...
ivanoile kaže...

Ovo dole na linku ti je najbolji izbor, s obzirom kolko košta više ti ne treba pa ak ga moš nabavit nema se kaj razmišljat nit sekunde.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/scythe-katana-3-ac-freezer-7-pro-rev2/99961.aspx?page=0&jumpto=1931606&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

A kakvi su Thermaltake Jing i Thermaltake SpinQ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Jing je dobar hladnjak, ali spin Q VT je drek na šibici...

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 21:23 (Plahi).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Jong je dobar hladnjak, ali spin Q VT je drek na šibici...

točno to JING ti je odličan hladnjak (pogledaj si review-e) stvarno se isplati uzet za dobru cijenu, dok spin Q stvarno je loš...ima ga moj frend, ugradio sam mu ga a temperature su sa stock hladnjaka pale samo 20-ak stupnjeva u loadu :S s tim da on NE želi overclockat svoj i7 950 jer se boji -.-'

15 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

S kojim popularnim coolerom uspoređujete Thermaltake Jing ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

S kojim popularnim coolerom uspoređujete Thermaltake Jing ? 

evo tamam smo pogodili, usporedjuje se sa v6gt :D

16 godina
odjavljen
CPU hladnjaci P&O

V6Gt je odličan cooler ali ima jednu veliku manu-njegov kit za montažu je hebeno krhak i puca ako se prejako zategne.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Više uopće ne stignem brzo odgovarat pa su svi prije mene. Da sve je točno što ti pričaju. Ja bih uzeo TT Jing ako je ista cijena.

Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Jel zna neko gdje ima za kupiti ovakve "ježeke" za čipove na memoriji,sijećam se da ih je links imao,neznam zašto ih sad nema (ovakve zalmanove i scythe)  mada nemoraju biti zalmanovi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
1BIT kaže...

Jel zna neko gdje ima za kupiti ovakve "ježeke" za čipove na memoriji,sijećam se da ih je links imao,neznam zašto ih sad nema (ovakve zalmanove i scythe)  mada nemoraju biti zalmanovi {#}

Misliš li na ovo?

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Kolko je jadan cooler koji dobijen s procon i kolko kuna vridi otprilike

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Lyrical Miracle 24 kaže...

Možeš ga koristi bez ikakvih problema, zasto kupovati drugi ako si normalan korisnik.

Vrijedi 50-ak kuna.

Čist račun duga ljubav!
16 godina

Bitno ti je napomenuti da ti ne priznaju garanciju bez stock coolera, tako da razmisli o tome prije prodaje.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Bitno ti je napomenuti da ti ne priznaju garanciju bez stock coolera, tako da razmisli o tome prije prodaje.

Ako misliš na proc onda mi se čini da si u krivu, do sad me ni jedan dobavljač nikad nije tražio cooler, uvijek je bilo dovoljno samo proc poslat.

14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Da li da uzmem Coolermaster Hyper 212+ ili Scythe Mugen 2 i jeli velika razlika između njih dvoje da vrijedi potrošit dodatnih 100kn. Vidioš sam jos Zalman Performu i Scythe Yasyu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deepblue kaže...

Da li da uzmem Coolermaster Hyper 212+ ili Scythe Mugen 2 i jeli velika razlika između njih dvoje da vrijedi potrošit dodatnih 100kn. Vidioš sam jos Zalman Performu i Scythe Yasyu.

Ogromna razlika, imao sam Mugena velka preporuka!

Čist račun duga ljubav!
14 godina
neaktivan
deepblue kaže...

Definitivno Scythe Mugen 2, sve preporuke za njega, osobno ga imam i mogu reci da ga uopce ne cujem u kompu, prezadovoljan sam s njim. Da, isplati se.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 16:14 (Caesar et Brutus).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice