Biostar p43-a7

poruka: 7
|
čitano: 3.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Biostar p43-a7

prije nekoliko dana crkla mi je maticna ploca:    Biostar p43-a7 

i sada bih htio kupiti sto bolju da zamjeni ovu moju staru, al ja se bas nerazumjem u to....

znam da je socket 775 i treba mi DDR2... cijena nije toliko bitna moze i polovna pa ako me moze neko savjetovat....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Biostar p43-a7

Možeš komotno ići i na nešto solidnije od P35 plejade, tipa Abit, ASUS ili GB. Ja sam prije godinu dana prodao P5K ASUS-icu za 250kn, tako da za takve ploče max toliko,ako. Full bundle sam imao, vrećice,kartone,cde,sve,kutiju.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Biostar p43-a7

Koji si proc imao na toj ploči i kakva je ploča jer je namjeravam uzeti ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Biostar p43-a7

To su dosta slabe ploče u odnosu na P43 chipset. Ja bi pokušao naći još uvijek polovnu ploču ali da ima barem 3,4mj. garancije, biti će teško ali nije nemoguće..Probaj opet sa P43 ili čak 45 čipsetom.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Biostar p43-a7

a nezz sad da ti nelazem perkoxcar nisam se jos cuo sa majsorom oko detalja tako da nisam siguran u cemo je tocno kvar, al kaze da je ploca osla i da zna tocno koji dio samo mi nije reko koji... pitat cu ga ja pa ti javim detalje....  nisam siguran al mislim da je ovaj proc bio....nisam kuci trenutno nemam podatke tocne...

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36463

naso sam na njuskalu dvije Biostar p43-a7 po dosta jeftinoj cijeni.....

al kad bih htio novu nezz uopce di da gledam, amd nema nista jace od gore navedenih, ni hg spot...

tj ima al DDR3 utore za rame, a ja imam DDR2.... i sad da kupujem i to... ma nezzz joj poludit cu..... sad ce praznici a meni comp crko to mi jos najgore xD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice