Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.196.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
XXX kaže...

Haha čak i Goroštak ima bržu ploču

islo je 20ak sekundi sporije sa fast boot opcijom u windowsima ukljucenom...namjesta se pod power settings, pa choose what power buttons do, mislim...nisam cackao po startup programima, pali se i sken defendera, i secure boot, i comodo hips blokira sve nepoznate zahtjeve dok se ne ukljuci on sam, i winamp se pali minimizaran i rainmeter i steam i tixati sa stotinjak torenata...takodjer sam u biosu ugasio fast boot i msi fast boot...usput, ovo je ploca od 300kn :D

Salt n Pepa - Push It
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2018 15:44 (Gorstak79).
12 godina
protjeran
Gorštačke.
Pile se odmrzne dok ti dođeš do winsa :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2018 15:47 (Silent horror1992).
8 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Nakon 31 sek mogu radit dok se sve ostalo popali....chrome se pali instant, non stop ga palim i gasim...frend ima toliko startup programa da mu triba ja mislin des minuta, ali on je windoze instalirao jedanput, od 3.1 i nakon toga samo nadogradjivao do desetke...ne znan odakle mi uopce volja za postelavat sve ispocetka kad windowse reinstaliran skoro na dnevnoj bazi....

Salt n Pepa - Push It
8 godina
protjeran
Silent horror1992 kaže...
Gorštačke.
Pile se odmrzne dok ti dođeš do winsa :)

a skoro i napola ispeče 

11 godina
neaktivan

Pa moj laptop buta za 26 sekundi

14 godina

12 godina
protjeran

Nekad prije sam radio taj test i bilo je 19 sekundi.

Morat ću reklamirat ovaj krš od kingstona. 

15 godina
protjeran
lav1000 kaže...
XXX kaže...

Bome upisan je i sa ove 24 sekunde prije boota, brijem da je to rekord za komp u 2018. godini

brže pali golfII na -24°C nego anshin komp 

Evo vam Apex-ica papci, na njoj nema sta se ne moze namjestit 

Samo je sad dizanje windowsa sekundu sporije nego sa nabrijanom memorijom..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2018 16:19 (ansha).
8 godina
protjeran

winkey+r > msconfig >selective startup

mislim da u sejf mod udje za valjda 5 sek

Salt n Pepa - Push It
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2018 16:42 (Gorstak79).
8 godina
protjeran

dzaba vam novci, moji sinovci...

Salt n Pepa - Push It
15 godina
Evo od mene nisam kuci morao sam preko moba restart raditi
AMD AntiBoy
8 godina
protjeran

evo i mene

startup programa imam pun drek ostalo sve štima kako treba biti u 2018 

11 godina
neaktivan

Acer laptop

11 godina

Z170 Maximus Ranger, Sandisk Ultra II, 4 sec windows boot, desktop sporije jer imam neka startup sranja. 

Ulazi li prikaz logoa maticne u ovaj windows boot ili preboot, mozda je zato nekima malo sporije.

14 godina
neaktivan

Evo moj.

boot boot
8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

evo i mene

startup programa imam pun drek ostalo sve štima kako treba biti u 2018 

Imamo i MS Paint veterana, doduše slika je sada u boji, mada je oštrina kao na boljem digitronu. Nek te netko od prijatelja nauči kako koristiti Snipping Tool. 

15 godina
Bezveze
AMD AntiBoy
15 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Bezveze

Diskvalificirani ste vas par s Windowsima 95....

17 godina
odjavljen

Kaj sam to pokrenuo

15 godina
protjeran

Gledajte sta je hladjenje, u prostoriji je 31C, max temperatura u benchu 41C  

Skoro kao pokojni Vukovi 

15 godina
To je vec posao zato kad vidim to i neko aio vodeno odmah znam koliko je sati.Jer ni aio nije nista bolje od zracnog coolera. Ajmo sad navalite sa TD-ovima jbg custom loop je trodupli skuplji ali brate i peterodublo bolje rijesenje sto se tice tih vodenih hladjenja.
AMD AntiBoy
13 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...

Imamo i MS Paint veterana, doduše slika je sada u boji, mada je oštrina kao na boljem digitronu. Nek te netko od prijatelja nauči kako koristiti Snipping Tool. 

Place svaki dan za Toncijem, iako nije shvatio jednu rijec kad je Tonci objasnjavao stvari, proziva druge za toksicnost, a jedva ceka da nekoga izvrijeda, kad dobije porciju unatoc opakom ghostingu pogada tipku prijavi zavidnom brzinom zahvaljujuci memoriji misica dobivenoj nakon ucestalog koristenja iste. Odlican primjer ljudskog dna. 

8 godina
protjeran
ansha kaže...

Gledajte sta je hladjenje, u prostoriji je 31C, max temperatura u benchu 41C  

Skoro kao pokojni Vukovi 

Ajde Deda svi znamo da je to tvoj undervoltani profil na gpu, nisi ni blizu opterecenja koje smo ja i eywa nabijali na vukovima, ali da, poboljsao si hladjenje kako si rekao da si pastu mijenjao, jako fino to izgleda

Ja sad s ovom trioX nema smisla da se igram vodoinstalatera, iako probio bi nekih 24500 bez greske pod vodom...

8 godina
protjeran
war3_tft kaže...
Paolo Maldini kaže...

Place svaki dan za Toncijem, iako nije shvatio jednu rijec kad je Tonci objasnjavao stvari, proziva druge za toksicnost, a jedva ceka da nekoga izvrijeda, kad dobije porciju unatoc opakom ghostingu pogada tipku prijavi zavidnom brzinom zahvaljujuci memoriji misica dobivenoj nakon ucestalog koristenja iste. Odličan primjer ljudskog dna. 

Voliš lava više od svega. Uvjek prvi u obranu. Ma ja ti podržavam sve oblike ljubavi 

I da, jako si toksičan i radioaktivan forumaš. Potjerao si Tonu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2018 19:28 (Paolo Maldini).
8 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
war3_tft kaže...
Paolo Maldini kaže...

Place svaki dan za Toncijem, iako nije shvatio jednu rijec kad je Tonci objasnjavao stvari, proziva druge za toksicnost, a jedva ceka da nekoga izvrijeda, kad dobije porciju unatoc opakom ghostingu pogada tipku prijavi zavidnom brzinom zahvaljujuci memoriji misica dobivenoj nakon ucestalog koristenja iste. Odličan primjer ljudskog dna. 

Voliš lava više od svega. Uvjek prvi u obranu. Ma ja ti podržavam sve oblike ljubavi 

I da, jako si toksičan i radioaktivan forumaš. Potjerao si Tonu 

Tonu 

Ajde Paolo sve ok, stisni gumbic, stisni td, necemo se ljutiti sve OK pusa

13 godina
protjeran
toxic kaže...

nego kupio sam si ovo cudo:

http://www.enmotus.com/amd#FuzeDrive

javim dojmove.

evo javim dojmove..

fulao sam u postupku nariktavnja ovog i spusio sam 1.8tb podataka na disku, zanimljivo ssd je ostao netaknut tek nako toga sam poriktao to sve u jedan disk i sad to sljaka + sam dedicirao dodatnih 2gb ram memorije za navedeno.

E sad nigdje osim windowsa ovo nisam stigao testirati i mogu reci da je svako pokretanje sve brze...

HDD vise nije HDD vec SSD dakle sada imam SSD od 2.120gb ali sistem ocito nest uzme pa to ispadne 1.92tb

evo bas naletih na nasu recenziju:

http://www.pcekspert.com/clanak/amd-storemi-recenzija/?pg=1

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Ajde Deda svi znamo da je to tvoj undervoltani profil na gpu, nisi ni blizu opterecenja koje smo ja i eywa nabijali na vukovima, ali da, poboljsao si hladjenje kako si rekao da si pastu mijenjao, jako fino to izgleda

Ja sad s ovom trioX nema smisla da se igram vodoinstalatera, iako probio bi nekih 24500 bez greske pod vodom...

Ma kakvi stari, to je stock, 2038-2050mhz i 1.062V, evo ti ispod sa profilom kako izgleda... 

13 godina
protjeran

Tati stize jedan:

ali s mojim potpisomLP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
8 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

Ma kakvi stari, to je stock, 2038-2050mhz i 1.062V, evo ti ispod sa profilom kako izgleda... 

Fino si ti to radijator/blokovi skalameriju ustimao, skoro kao sto sam ja imao svoju 

17 godina

Kupio sam i3 8100 i potrebni ram.

Nije mi napeta razlika u cijeni...ali pošto nisam baš dobro upućen...

uzeti Z370

https://www.links.hr/hr/maticna-ploca-gigabyte-z370p-d3-intel-z370-ddr4-m-2-hdmi-usb-3-1-atx-s-1151-050300324

ili

B360

https://www.links.hr/hr/maticna-ploca-gigabyte-ga-b360-d2v-intel-b360-ddr4-g-lan-m-2-pci-e-3-0-d-sub-dvi-d-dp-usb-3-1-matx-s-1151-050300352

..kao ovaj B360 je novopridošli i jelte jeftiniji.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice