- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

kupio je prvo intela pa je imao lose temperature pa je ga prodao i kupio ryzena.Onda je vidio da je taj ryzen jedno vece smece od onog intela pa je se njega rijesio i kupio delidani intel cica mica gotova prica.

haha stjepanj uporan mislim drzi se ko pijan plota da ce dobiti ove novce a sa garnacijom 1800kn
ekipa,
znate li neki dobar android emulator za pc? Klincima bih instalirao te igre za mobitel a nemam pojma jel ima koji pouzdani i da li se npr može dobiti kakav ban i slicno?
ekipa,
znate li neki dobar android emulator za pc? Klincima bih instalirao te igre za mobitel a nemam pojma jel ima koji pouzdani i da li se npr može dobiti kakav ban i slicno?
nox player je dobar njega mozes cak mi je bolji od bluestacksa mada ni on nije los
Dobro ajmo malo na temu koji bi mi rami bili najoptimalniji za Ryzen 2600x pošto planiram da ga uzmen kroz koji dan. Ploča će bit Asus x470 prime 99 posto.
Samo najbolje.
A kad već slažeš, napravi to kako treba i uzmi najbolju matičnu ploču, KLIK.
Ta druga generacija nema toliko problema s ramom tako da je najbolja opcija g.skill aegis 3000mhz cl16
Pazi sta pricas da ti ne dode war i kaze kako na ryzenu moras ram lemiti na maticnu da radi.
Očito nisu 100% komaptibilne na istim timingsima u DC. Ali ne kužim kaj te toliko hebe, sputi na stabilno u DC svakako i zaboravi na hardver više...ali očito je to malo teže čak i kad imaš top gamerski stroj. Čak i on dosadi
ja isprobao svoju, u SC bez greške i bez ikakvog natezanja 4000mhz cl17 ali u DC nikako
jel ima tko kakvu pametnu kako da to na toj brzini proradi u DC?
Jasno da je u SC-u puno lakse.. Ako si se dosta igrao s naponima i tajminzima i opet ne ide, onda je ili maticna ili los IMC procesora...
Moj cpu ne trpi visoke napone za SA i IO, takodjer nece bootat sa 4266 dividerom ali mogu malo preko 4266 kad stavim nizi divider i dignem bclk..
Takodjer mozes probat zamjenit mjesta dimm-ovima, moze bit malko bolje tako..
Sve je to slabo, tko ne vrti 4ghz c11 (1.9v+) na intelu očito samo zabušava.
Ne baš loš izbor, ionako kažete da na ryzen treba još brdo love potrošiti na ram...
Prva generacija ima dosta problema sa ramom, kako koji te primjerak spadne, za drugu koliko znam nema toliko problema sa tim "sporijim" pločicama tipa te i nešto bržih no svakako ta pločica je best buy
Imate li vi neku grupu na hwbot.org? Da vam dodam svoje bodove, s obzirom da ova exyu u kojoj sam bio ocito vise ne dejstvuje...
Imate li vi neku grupu na hwbot.org? Da vam dodam svoje bodove, s obzirom da ova exyu u kojoj sam bio ocito vise ne dejstvuje...
Ma kakav hwbot, tamo su ozbiljni clockeri, mi smo samo nesto iznad stjepkove razine
na ignoru si mi ansha...ali sam ipak procitao post...ovo bih ja kartonirao kao trolanje da sam mod...
na ignoru si mi ansha...ali sam ipak procitao post...ovo bih ja kartonirao kao trolanje da sam mod...
Sta je trollanje? To su cinjenice, a i ovo je chat tema koja je i namjenjena blagom trollanju i offtopicu...
p.s.
srce si mi slomio kad si me ignoreao a sad mi to jos trljas u nos. nek ti blazena djevica marija oprosti...
zanimljivo, a ja dobio crveni na doticnoj zbog navodnog trolanja...
Kakav crni hwbot, što ćeš postati tamo? Rezultate privjeska? Oooo živote :)
a ovo bih takodjer kartonirao...da vas odgojim, kad vas vec mater nije naucila