Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.199.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
lav1000 kaže...
mrsmith kaže...
toxic kaže...
mrsmith kaže...

Moj H115i PRO je odličan što se tiče buke / hlađenja. Tj. prvi AIO kojeg uopće ne čujem dok radi - većinom je na Quiet profilu rada i proc ne ide preko 60c a pumpa/ventovi nečujni. Za svaku pohvalu..

Radije bih stavio Noctua za isto ili manje love i bio miran 24/7 s 10 stupnjeva više :)

Ma sve 5, just saying. Noctue su zakon, ja sam samo htio malo više prostora u kućištu oko procesora :)

imao si ryzena, i s njim hladno kućište...uzeo si 8700k i eto ti vraga 

A i to što kažeš ...ali ej, "sad se igram na 144hz/fps, di bi to s Ryzenom mogao"

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2018 13:16 (mrsmith).
17 godina
mrsmith kaže...
lav1000 kaže...
mrsmith kaže...
toxic kaže...
mrsmith kaže...

Moj H115i PRO je odličan što se tiče buke / hlađenja. Tj. prvi AIO kojeg uopće ne čujem dok radi - većinom je na Quiet profilu rada i proc ne ide preko 60c a pumpa/ventovi nečujni. Za svaku pohvalu..

Radije bih stavio Noctua za isto ili manje love i bio miran 24/7 s 10 stupnjeva više :)

Ma sve 5, just saying. Noctue su zakon, ja sam samo htio malo više prostora u kućištu oko procesora :)

imao si ryzena, i s njim hladno kućište...uzeo si 8700k i eto ti vraga 

A i to što kažeš ...ali ej, "sad gledam FPS brojac na 144, s Ryzenom sam se igrao"

ispravio sam :)

16 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

Ma šalim se malo :) najtužnije je što nisam mjesec dana apsolutno ništa pošteno igrao duže od pola sata.

8 godina
protjeran
mrsmith kaže...

A i to što kažeš ...ali ej, "sad se igram na 144hz/fps, di bi to s Ryzenom mogao"

pa mogao bi minesweepera i fliper nabaciti 300 fps bez greške 

toxic kaže...

A i to što kažeš ...ali ej, "sad gledam FPS brojac na 144, s Ryzenom sam se igrao"

gledamo s ponosom  i divimo se prizorima na OSD monitoringu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2018 13:24 (lav1000).
16 godina

A i ti si lijepu konfu složio Lave bome - Lucidus bi bio ponosan

13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Od kad je to h80 od corsaira smece, koliko ja znam dok nije dosla 120mm verzija od Arctic Coolinga to je bio najbolji 120mm aio u perfomance modu je valjda bolji od barem 50% 240mm verzija, sta je onda taj tvoj drlog od Cm sto imas??lol

Cuj ti re fore "u performance modu", a to sto se tad cuje ko turbina nije bitno...

Sto se tice ovog CM-a po kojem pljujes evo ti domaca recenzija gdje je u rangu veceg brata tvog AIO-a tj AC 240 klik, a ovdje mozes vidjeti kako se nosi sa puno skupljim AIO hladnjacima po pitanju performasni i buke (7:00 min)

.

Ja sam na radijator stavio 2 Corsair ml120 venta koja sam imao od prije pa su i performanse i buka jos bolji, a pumpa je doslovce necujna. 

Dok ne nabavis neko normalno kuciste i u njega stavis posteni AIO, a ne ovu krmastu nakaradu sto sad imas suzdrzi se prozivanja drugih. 

17 godina
lav1000 kaže...
toxic kaže...

Slažem se ja guštam kad vidim 99 fps-a steady na 3440x1440.

Vjerovao ili ne, ne znam jel si igrao Fortnite?

Ali gtxica 1080 ne moze drzati sve na ultra 100 lock pri toj rezi.

Varira to pri 99% gpu usagea od 70 -100 pa sam maknuo na nize sjene iz ultra na high i jos nest da dobim tih 99 lock i osjeti se razlika izmedu 70 i tih "100"

Zato OW nema problema 100 non stop :)

15 godina
protjeran
toxic kaže...

cuje se svaka, samo je pitanje koliko si gluh.

Mozda je ne cujes u odnosu na druge komponente u kucistu ali je moras cuti ako ugasis sve ventove.

Ne cuje, moja se ne cuje kad usred noci naslonis glavu na kuciste u kojem su svi ventovi ugaseni i nema mehanickih diskova, tek kad ju dignem iznad 2700-2800 rpm ju mogu cuti, al za to nema potrebe nikad.

16 godina
toxic kaže...

Varira to pri 99% gpu usagea od 70 -100 pa sam maknuo na nize sjene iz ultra na high i jos nest da dobim tih 99 lock i osjeti se razlika izmedu 70 i tih "100"

Fortnite kod mene na 1440p radi u 144 locku ko kuća :) nema mrdanja - ali sam svejedno maknuo shadows na off jer je preglednije i AA na high jer je više od toga nepotrebno. U svakom slučaju predivna igra koja radi savršeno fluidno u svakom pogledu naspram ostalih BR igri.

17 godina
ansha kaže...
toxic kaže...

cuje se svaka, samo je pitanje koliko si gluh.

Mozda je ne cujes u odnosu na druge komponente u kucistu ali je moras cuti ako ugasis sve ventove.

Ne cuje, moja se ne cuje kad usred noci naslonis glavu na kuciste u kojem su svi ventovi ugaseni i nema mehanickih diskova, tek kad ju dignem iznad 2700-2800 rpm ju mogu cuti, al za to nema potrebe nikad.

Ok ako imas takvu pumpu gdje mozes regulirat brzinu vrtnje, vjerujem ti.

8 godina
protjeran
toxic kaže...
lav1000 kaže...
toxic kaže...

a dobro OW 1080 drži 200fps + bez greške, meni na 240 fps neklokana 1080ti drži u prosjeku sa 80ak% loada

nije da sam picajzla, ali osjetim na par bf mapa kad padnem na 150ak fps da me nešto koči , morat ću skoknuti do neke igraonice na 60hz terapiju 

17 godina
mrsmith kaže...
toxic kaže...

Fortnite kod mene na 1440p radi u 144 locku ko kuća :) nema mrdanja - ali sam svejedno maknuo shadows na off jer je preglednije i AA na high jer je više od toga nepotrebno. U svakom slučaju predivna igra koja radi savršeno fluidno u svakom pogledu naspram ostalih BR igri.

A bokte dragi em ti je reza niza em imaš 1080ti em ja imam monitor s vecom rezolucijom em si drasticno smanjio detalje .

naravno da imas 144 lock i ja bih imao s Ryzenom da imam takav monitor jer bih smanjivao detalje sve dok ne bi bilo steady.

Fortnite i OW bas traze Steady

btw ajmo se skupit za Fortnite (free verziju) ili OW pa da igramo skupa nas vise..

Ja sam tek krenuo Fortnite pa sam poprilicno noob, nisam uhvatio grip s slaganjem planjki oko sebe.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2018 13:38 (toxic).
8 godina
protjeran
mrsmith kaže...

A i ti si lijepu konfu složio Lave bome - Lucidus bi bio ponosan

Intel Sensei uživa u zasluženoj mirovini, nema mu ni traga ni glasa 

ovo ti je sad najbolja konfa od tokija do milvokija, gledam svugdje ne nalazim jače, još kad ubodem neki 4000Mhz RAM unutra, u poznatom svemiru jačeg kompa neće biti 

otet će mi ga Romulanci jer ih samo takav HW ih dijeli cloaking tehnologije 

13 godina
protjeran
Lav i ja dvije nubare u ow-u, slobodno nam se pridruzi :)
17 godina
war3_tft kaže...
Lav i ja dvije nubare u ow-u, slobodno nam se pridruzi :)

dodaj me : mNik987#2148

8 godina
protjeran

danas od 16:30-18:30 vas čekam online da poharamo OW 

13 godina
protjeran
Budem cim stignem.

U petak nam se pridruzila mala Intel huliganka od 3150g i 49cm u kucu pa nisam bas sa vremenom nesto :)

Btw kako maloj ruka?
17 godina
war3_tft kaže...
Budem cim stignem.

U petak nam se pridruzila mala Intel huliganka od 3150g i 49cm u kucu pa nisam bas sa vremenom nesto :)

Btw kako maloj ruka?

Uh. čestitam :)

Teško je, doma je ali s obzirom da je Hyperaktivka po dijagnozi možeš samo zamisliti kak je takvo djete imat na miru...

16 godina
war3_tft kaže...
Budem cim stignem.

Btw kako maloj ruka?

Čestitam :) sad ti je još ok s vremenom, čekaj da počne puzat i skakat po kući i penjat se po svemu i svačemu. Ja većinu slobodnog vremena prosjedim nasred dnevnog hvatajući krive korake

17 godina

Bolje da smo umjesto ovih konfiguracija uložili u gumene dvorce tipa ovo:

https://www.njuskalo.hr/sportska-oprema-ostalo/gumeni-dvorac-oglas-14281731

13 godina
protjeran
Hvala decki!

Imam ja vec jednu od skoro 5 god, ajd ta je vec dosta samostalna, al znam kad krene puzanje i hodanje bit ce drz nedaj :))

Ma tim klincima sve dosadi pa bi i taj dvorac... Ja uzeo ovoj trampilin od 3m, prve god svaki dan skajala, a sad tu i tamo skoci ak joj dode neko drustvo. Mislim da je iduci poklon neki malo veci bazen da i tata uz pivicu moze jajca oladiti ;)
8 godina
protjeran
toxic kaže...

Bolje da smo umjesto ovih konfiguracija uložili u gumene dvorce tipa ovo:

https://www.njuskalo.hr/sportska-oprema-ostalo/gumeni-dvorac-oglas-14281731

ja jučer bio na dječjem rođendanu, ljudi iznajmili to čudo, ja ubacio svog klipana unutra a on počeo urlikati iz petnih žila.... samo autići dolaze u obzir za igranje još uvijek 

13 godina

Dečki, kako bi bilo da se mi stari jarci okušamo u tome ?

Ja nećaku od 5 godina složio Ryzena 2200g, (sa C850W tx napajanjem koje imam viška) mali me zove - ne radi mu koKjuter.

Reko što je ?

VELI : "PAO MU NA RAME"

Sjebo mi tablet, sjebo mi mobitel i sad mu kućište/konfa koje je na faking PODU padne na rame.

Kako je to moguće ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2018 15:27 (DarthMarkus).
8 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...

u Fortniteu? jbt da, tamo vlada ekipa 12 godina, kolegica mi se žali da joj sin zapustio nogometnu karijeru zbog toga, da je najgora moguća odgojna kazna sakriti gamepad 

ili si mislio da ovaj gumeni dvorac unajmimo pa da organiziramo takvo druženje Bug forumaša 

12 godina
DarthMarkus kaže...

Može al moramo to organizirat u gradu koji ima učinkovitu hitnu pomoć

MISCREATED
13 godina
lav1000 kaže...
DarthMarkus kaže...

u Fortniteu? jbt da, tamo vlada ekipa 12 godina, kolegica mi se žali da joj sin zapustio nogometnu karijeru zbog toga, da je najgora moguća odgojna kazna sakriti gamepad 

ili si mislio da ovaj gumeni dvorac unajmimo pa da organiziramo takvo druženje Bug forumaša 

Ne, na gumeni dvorac sam mislio.

Ono krmčine od sto i frtalj kila rade salto. U 60 fpsa.

13 godina

https://www.tomshardware.com/news/intel-amd-sweepstakes-8086k-threadripper-1950x,37320.html

Now AMD is offering to replace 40 of the winners' chips with its own 16-core 32-thread $799 Threadripper processors, thus throwing a marketing wrench into Intel's 40th-anniversary celebration. We can't say it better than AMD's own snarky announcement:

Plakanje 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2018 20:48 (chaselol).
15 godina
protjeran

Amd im znaci u zamjenu nudi puno sporiji gaming cpu? Slaba im je to reklama kad bi svi ti Ripperi zavrsili u oglasnicima...

13 godina
protjeran

Di ces bolje, osvojis najbolji gaming cpu i dodatno dobijes cash od prodaje ove hrpetine sporih jezgara. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2018 11:16 (war3_tft).
16 godina

Ware frende šta ti kažeš o novom spectrum bugu i to? ima li AMD tih problema? posto se ti kuzis i nisi fanboy() pa ocekujem realan odgovor... Hvala..

(G)jokaCRO ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice