Nisam se oglusio na nista, no odgovor ti je u videu kojeg opet nisi pogledao.
Sta da ti ja kazem na ovo tvoje boldano? Osim sto imas navedeno kako je sve poriktao da bude fer.
Nadalje lik u komentarima odgovara na upite pa pogledaj i to.. S obzirom da nisi pogledao video radi se o isteveremnom snimanju sadrzaja na lokalni disk itd.. opet preporucam da pogledas sve... ovaj put jos jednom i pazljivo..
btw, nemoj mi stavljati "test" jer je testirano onako treba biti testirano, netko ga je prozvao da je gamer nexus to obavio bolje na sto ga je ovaj pitao po cemu, nikada nije dobio odgovor...
Ovo što je on napravio je realtime scenario, gledao sam i gamernexus-a i ovo.. dva razlicita scenarija i testa..nemaju bas neke veze s vezom "hint" - grafička kartica također..
Evo pogledao sam video i ovo zbilja je "test" jer covjek je lupio x264 encoder za stream i za drugu kopiju za lokalni disk i tako napravio svojevrsni "stres test" kako i sam kaze... Tako da ono no šit da ce procesor sa 4 threada vise tu biti bolji...
I to je zapravo to sto je on napravio, nikakvo riktanje OBS-a niti nista da bi bilo fer, jbt mogao je barem reci nakoj overkloku su mu procesori. Zato je Gamers Nexus taj dio pojasnio da ljudi ne bi padali na ovakve fore.
Gledam mu bas test za Fortnite, znaci ovaj skroz lijevi graf cisti gaming bez streama, 2600x mu je jednak sa 8700k, a ovdje npr 2600 u savrsenim uvjetima na 4.2ghz i nafriziranom memorijom jedva sustigao 8400...
Komentare videa mi se stvarno ne da citati, al ak ima nes pametno slobodno kopiraj.
Pa dobro jel ti jasno zasto je dobio isto ili vise fpsa na 2600? mislim polako mi postaje smjesno jer koliko god da si ti pogledao video opet mi stavljas scenarije koji nemaju veze s ovime sto sam ja stavio ali nikakve, citaj NIKAKVE.
Opet jedan hint, stavljas mi video s gtx1080TI a ovaj test je rađen s GTX 1080 obicnom, pa to sam napisao...
zaista mislis da je tu bilo kakva usporedba moguca?
Između ostalog za Fortnite si sam sebi dao odgovor par postova prije - hint "slucaj Ansha"
opet idemo u dio s nebulozom jer nisam se referirao niti na fps niti u tome da je Ryzen bolji vec na fluidnost
dakle slika dolje: