imas li neki sync ukljucen i na kojoj rezi i osvjezavanju testirash?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I šta je sad ovaj tvoj post osim trolanja?
Glavno da si neki glavni "dezinformator killer" i ispravljač krivih drina.
Izljev bijesa jer mu je kolega huligan u temi preko dobio neplanirani godišnji.
upravo kupio ovu maticnu (planiram ju upariti sa 2700x i iduce godine sa novim ryzenima):
https://www.adm.hr/product.asp?product=maticna-ploca-asus-rog-crosshair-vi-extreme-90mb0ud0-m0eay0&code=93073
rijec je o najjacoj x370 maticnoj (navise featurea i najbolji VRM) koja je u biti namjenjena za postizanje rekorda (LN2 OC)
Pa mi nit ne znamo kakve profice na forumu imamo.
P.S. Isti profic planira upariti ryzena i 165hz monitor.
upravo kupio ovu maticnu (planiram ju upariti sa 2700x i iduce godine sa novim ryzenima):
https://www.adm.hr/product.asp?product=maticna-ploca-asus-rog-crosshair-vi-extreme-90mb0ud0-m0eay0&code=93073
rijec je o najjacoj x370 maticnoj (navise featurea i najbolji VRM) koja je u biti namjenjena za postizanje rekorda (LN2 OC)
Ma ti si isto otiso u pm. Ne razumijem te..
Taj 165hz monitor je bitan za što? Daj me prosvjetli?
Gsync, freesync feature ne postoji? monitor od 165hz mora biti na 165 fpsa inace nece radit ili koja p,materina?
Jebo li Vas vise bn te vas hebo..
Tvoj best friend je kralj nebuloznog trošenja svog novca koji je zaradio svojim radom. Kako njega ne zajebavaš? Ah da Intel bro code ispred svega.
Tvoj best friend je kralj nebuloznog trošenja svog novca koji je zaradio svojim radom. Kako njega ne zajebavaš? Ah da Intel bro code ispred svega.
On je uzeo najbolji gaming cpu trenutno tako da je po pitanju hz-a samo nebo granica.
a što to tebe tako strašno dira kako ja trošim svoje pare.... niti sam plaćen iz proračuna, niti sam išta ukrao, zatajio porez, oštetio proračun i sl. tako da stvarno nisam dužan ikome poput tebe podnositi svoje financijsko izvješće...
Pa kakav si ti to Hrvat ?????
U servisu mi nude u zamijenu RX570 8GB msi Armor OC za moju RX470 8GB Nitro+. Po meni se moja RX470 cini bolja jer ima backplate i bolju memoriju. Da li da trazim drugu, pitam za nadoplatu na nesto bolje ili prihvatim?
Trazi rx580 4gb ako prodje-prodje
Uzeo RX580 8GB Nitro OC, nije neki masovni upgrade ali će poslužiti.
U servisu mi nude u zamijenu RX570 8GB msi Armor OC za moju RX470 8GB Nitro+. Po meni se moja RX470 cini bolja jer ima backplate i bolju memoriju. Da li da trazim drugu, pitam za nadoplatu na nesto bolje ili prihvatim?
Trazi rx580 4gb ako prodje-prodje
Snašao se!
Uzas, nit je Hrvat nit je Katolik, jugoslavencina najobicnija...
a što to tebe tako strašno dira kako ja trošim svoje pare.... niti sam plaćen iz proračuna, niti sam išta ukrao, zatajio porez, oštetio proračun i sl. tako da stvarno nisam dužan ikome poput tebe podnositi svoje financijsko izvješće...
Tako je Roki, neće tebi niko govorit kako ćeš ti trošit svoje novce.
Tako je Roki, neće tebi niko govorit kako ćeš ti trošit svoje novce.
tako je paolo sve si shvatio

Uzas, nit je Hrvat nit je Katolik, jugoslavencina najobicnija...
Lose poslozeni prioriteti.... lako se to rijesi
Po meni je taj pcie link definitivno usko grlo, a i single channel ne pomaže sigurno. Stavi MSI afterburner i gledaj koliki su ti CPU i GPU usage.
Eh, mislio san svakako kupit novu ploču, ali san htio pričekat barem godinu dana nebi li vidio oće li Amd izbacit poštenu mATX verziju poput neke malo bolje x470 ili šta god dođe nakon toga. Ništa, testirat ću ovih dana cpu/gpu usage s par programa jer me živo zanima o čemu se tu radi i koliki je otprilike bottleneck, iako se sjećam da san prilikom testiranja stabilnosti nakon spajanja stroja i par mjeseci kasnije nakon dizanja Vrama za 10%, u oba slučaja dobio pravilne rezultate u 3d mark/firestrike, usage je drža na 100%, taktovi nisu padali i sve skupa se činilo ispravnim. Šta se tiće memorije, nabavio san je polovnu za 400 kuna pa mi je mrsko davat još valjda 700-800 kuna za dual channel jer bi mi to bila jedina beneficija.
Gorštak, testirano je na 60 Hz bez ikakvih syncova iako inače zaključan na 60 fpsa i ipak koristin onu postavku 'Advanced blending' od koje svi biže ka od đavla hah.

Onaj BF1 je kita za testiranje, jucer igrao istu mapu na razlicitim serverima u razmaku od sat vremena, oba puta 64 igraca, razlika u min fps ne drasticna nego brutalna, u jednom slucaju dropovi na 55fps i teski stutter dok u drugom savrsenstvo bez stuttera i najnize sta sam vidjeo je bilo 88fps. Dakle sranje..
Ne znam dal to moze utjecat na fps dropove, al ja imam jako losu vezu plus je komp spojen na wi-fi...
Da rezimiram kome se neda gledati.
Prvo je imao problema sa nekoliko ploča, nekaj ga je hebalo opako. Na kraju je uspio složiti sitem. Rezultati jako izjenačeni osim u FC5 gdje je Intel dosta jači, u principu jako je zadovoljan sa složenim. 8700K ga jako iznenadio koliko se grije u odnosu na AMD 65 vs 100 stupnjeva, onak koma.
Drago mi je da se oprovavio, čovjek bio na umoru.
Drago mi je da se oporavio covjek, al test mu je govno. Nije naveo nikakve podatke o oc-u, nije stavio 1% low fps, osim sto je stavio smece od AIO-a na 8700k nije rekao gdje su mu se javile te temp i koliko je napon stavio, nije tajna da se 8700k grije sa naponima 1.35v+, ali nije ni tajna da ne mora biti na 5.0ghz da bi poderao konkurenciju. Uglavnom sve kilavo i nista s nicim.
Sto se tice "izjednacenih" rezultata po ne znam koji put 8700k u cpu intenzivnim igrama 17% brzi u prosjeku od 2700x klik, jedan test gdje je sve lijepo crno na bijelo.
Ovo sa plocama ne zelim uopce komentirati...
I7 8700K modern FX 9590
Hw guru jedva docekao ovakav odron od testa da malo izljeci fanbojevske rane :)))
Hebiga, 100 stupnjeva nije malo moj FXnije prelazio 70 pa sam bio po ljeti jadan
Sto je najgore to je pod vodom, a intel klinci i dalje pravdaju
Jebiga bar nema zime s intelom, otvoris kuciste i grijes pola kuce, samo treba paziti da ti ne spali socket mislim 100*C nije malo, moglo bi se neki vent staviti i sa zadnje strane maticne, cisto da se ne istopi s vremenom
Sto je najgore to je pod vodom, a intel klinci i dalje pravdaju
Nikakve postavke nisu navedene i rasprava o tome je besmislena.
Oni se pravdaju i ti im držiš stranu.
I dalje mrak procesor, nadogradnja na 8700k praktički neisplativa osim ako brojiš svaki FPS i ne znaš gdje ćeš s lovom.